Beltér Konyha Otthon, lakás

Kecses és minimalista – Kludi L-ine csaptelepek

Következetes vonalvezetés, minimalista stílus, modern kisugárzás: Kludi L-ine mosogató csaptelep kollekció.
A csaptelep családot az “L” forma jellemzi, mely funkcionalitásban, magas minőségben és kiemelkedő design-ban teljesedik ki. 

A Kludi L-ine mosogató csaptelepek kiválóan illeszkednek napjaink modern konyhájába. Kecses vonalvezetés, már-már extravagáns milliő, mely e mosogató csaptelepeket körül öleli. Az “L” betű, mint meghatározó design elem megjelenik a csaptelepek alakjában.

Oldalkaros kivitelű darabjai még nagyobb munkaterületet, kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, ezzel is növelve az előnyeinek sorát a mosogatásnál. Frappáns megjelenés és funkcionalitás jellemzi a Kludi L-ine mosogató csaptelepeket. 

kludi-l-ine-mosogato-kihuzhato-zuhany

Kludi L-ine mosogató csaptelep

A designerek fantáziája és odaadó munkája rafinált megoldásokat kombinált a szükséges funkciókért. Így lett a Kludi L-ine kollekció méltán a Plus X díj nyertese három kategóriában: funkció, magas minőség, design.

Tiszta vonalak, erős kontrasztok jellemzik a L-ine csaptelepeket. Elegáns vonalvezetés és felületek, csillogás, kreatív, karcsú megjelenés, s az oldalkar szintes észrevehetetlen illeszkedése stabilitást sugároz.

Teleszkópos kifolyócsővel ellátott mosogató csaptelepe 220 fokban elfordítható, így még nagyobb kényelmet és praktikumot biztosít a mosogatás során.

kludi-l-ine-mosogato1

Kludi L-ine mosogató csaptelep

A Kludi L-ine teleszkóos kifolyócsővel szerelt mosogató csaptelep kétmedencés mosogatók valamint konyhaszigeten elhelyezett mosogatók esetében mutatja meg valódi előnyeit. A kifolyóegység hőálló, így a forrázás veszélye nélkül tölthetünk meg nagyobb edényeket is.  A gégecső 76cm-re kihúzható, így akár a konyhapulton elhelyezett nagyobb edényt sem kell mozgatni, hogy megtöltsük vízzel.

A sokoldalú termékcsalád tagjai között 360 fokban elforgatható kifolyós, multi-csatlakozós és bajonettzáras kivitelt, valamint nyílt rendszerű átfolyós vízmelegítők esetén alkalmazható kivitelt is találunk.

Elegáns vonalvezetés, praktikus kialakítás, modern megjelenés igazán sokoldalú műszaki jellemzőkkel, mindez, mi a Kludi L-ine csaptelep kollekciót meghatározza. 5 éves gyári garanciával méltó társ lehet a háztartásban.

 

Read previous post:
Egyszerű de nagyszerű – Kludi Bozz csaptelepek

Tökéletesség, igazi stílus, kerek formák, melyek lekerekítik és kiteljesítik a fürdőszobát. Kludi Bozz csaptelep család egyszerűségével nagyszerű, bármely modern fürdőszoba...

Close