Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Miért jók a falsík alatti, avagy süllyesztett csaptelepek?

A süllyesztett csapteleprendszerek, avagy falsík alatti csaptelep rendszerek használata egyszerű, biztonságos, elhelyezkedésük helytakarékos, és nem utolsó sorban magas minőséget, eleganciát sugároznak.

A falsík alatti csaptelep rendszerek esetében a külső, látható egység a burkolat valamint a szabályozó kar minimálisan állnak ki a falból, így ideális választás kis fürdőszobákba, zuhanyzókba.

Tehát a falba süllyesztett csaptelepek nem csak esztétikusságuk miatt ajánlottak, hanem helytakarékos, praktikus kialakításuk miatt is.

Falsík alatti csaptelep esetében csak az előlap és az üzemeltetéshez szükséges részek láthatóak, ennek köszönhetően a tisztításuk során időt spórolhatunk a hagyományos csaptelepekhez képest, hisz könnyen hozzáférhető, kis felületet kell csak tisztán tartanunk.

falsik-alatti-kad-zuhany-csaptelep

Falba süllyesztett kádtöltő és zuhany csaptelep

A fényes króm látható rész, a beépített design magas minőséget, eleganciát, már-már luxust varázsol fürdőszobánkba.

A falsík alatti egységek közül kiemelkedő eredményt ért el a KLUDI, a KLUDI FLEXX.BOXX fejelsztésével, melyekhez különféle design-ban kínál süllyesztett csaptelepeket. A KLUDI FLEXX.BOXX ugyanis univerzális, hisz a beépítését követően utólag is választhatunk a különféle stílusú látható csaptelepek közül, ha meguntuk a már felszereltet, vagy esetleg termosztátos csaptelepre vágyunk, utólag is bármikor átszerelhető a látható rész.

Lecserélhetjük termosztátos kivitelre az egykaros funkciós előlapot, vagy választhatunk más formavilágú terméket is bontás nélkül, könnyedén. A KLUDI FLEXX.BOXX 2012-ben elnyerte a Plus X Award – legjobb termékdíjat, valamint a legjobb design és funkcionalitás díjat is.

Falba süllyesztett csaptelep általában zuhany, és kádtöltő csaptelepek esetében jellemző, azonban a KLUDI kínálatában a Bozz valamint a Zenta termékcsaládban megtalálhatók falsík alatti falra szerelhető mosdó csaptelepek is.

kludi-falsik-alatti-mosdo-csaptelep

KLUDI falba süllyesztett mosdó csaptelep (Zenta)

A KLUDI falsík alatti csaptelep kínálatára a letisztult design, elegancia és kiemelkedően magas minőség jellemző.

A süllyesztett, falsík alatti csaptelep rendszerek előnyei:
helytakarékos, így kisebb fürdőszobák esetén főként lényeges, hogy nagyobb helyet eredményez a zuhanyzóban, fürdőszobában
rendkívül egyszerű használat: egy kezelő felületen tudjuk a csaptelepet szabályozni (hőfokszabályozó, vízmennyiség szabályozó, váltógomb)
biztonságos használat: a falsík alatti megoldásnak köszönhetően elkerülhető a csövekben áramló forró víz okozta égési sérülés
kisebb tisztítandó felület
sokoldalú: egy falsík alatti egység, mely megfelelő akár zuhanyrendszer, akár kádtöltő csaptelep, akár fali mosdó csaptelep esetén.

Igazán elegáns, magas minőséget, modern igényességet sugárzó fürdőszoba, zuhanyozó esetén, vagy helytakarékossági céllal válasszunk bátran falsík alatti csaptelepet. Biztonságos, eleganciát közvetít, mely lenyűgözi minden egyes használatkor Önt és vendégeit is.

kludi-zenta-falsik-alatti-zuhany-csaptelep

KLUDI Zenta falsík alatti zuhany csaptelep

 

falba-sullyesztett-kad-csaptelep

Falsík alatti kádtöltő és zuhany csaptelep

 

Read previous post:
Kecses és minimalista – Kludi L-ine csaptelepek

Következetes vonalvezetés, minimalista stílus, modern kisugárzás: Kludi L-ine mosogató csaptelep kollekció. A csaptelep családot az "L" forma jellemzi, mely funkcionalitásban,...

Close