Beltér Otthon, lakás Szerszám

Leica Disto lézeres távolságmérő kül-, és beltéri mérésekhez

A Leica távolságmérő műszerek minden különleges igényt kielégítenek. A lézeres távolságmérők maximálisan precíz méréseket tesznek lehetővé, hiszen egyes modellek a területszámítás és térfogatszámítás mellett a távolságok összeadását is elvégzik.

A Leica távolságmérők igen hasznos kis szerkezetek, hisz egyszerűen, ide-oda járkálás nélkül könnyedén el tudjuk végezni a mérést.

Leica Disto D2 lézeres távolságmérő

Leica Disto D2 lézeres távolságmérő egy kompakt, kézreálló modell, kimondottan beltéri alkalmazásokhoz készült. Az összeadáshoz, kivonáshoz, terület és térfogat számításához rendelt gyorsbillentyűk a mérést gyorssá és megbízhatóvá teszik.
Sarok esetén a kihajtható végdarabbal Ön bármely mérési helyzetben kényelmesen mérhet.

Leica Disto D2 lézeres távolságmérő az utolsó 10 mérési adatot képes tárolni. Mint az összes Leica lézeres távolságmérőnél, ennél a modellnél is a lézerpont tisztán látható. A célpontot mindvégig láthatja, még akkor is, ha a céltárgy nehezen elérhető helyen van.
Víz és porálló tulajdonsággal rendelkezik! Funkciói között megtalálható az összeadás, kivonás, terület- és térfogatszámítás, pitagorasz, és a referencia kapcsolási alkalmazások. Az eredmények tisztán megjelennek a kijelzőn!

Leica Disto X4 lézeres távolságmérő

Ha leginkább kültéri méréseket végez, a Leica Disto X4 lézeres távolságmérő az ideális eszköz az Ön számára. A kültéri mérések a digitális célzóval, célkereső kamera 4x zoom lesznek tökéletesek. Napfényes időben is könnyű mérést tesz lehetővé, nagy távolságokra, pontos kültéri célzással a távoli célpontok mérésekor is.
Robusztus kialakítása a nehéz körülményekre is tekintettel van, a víz és por ellen védett ház megfelel az IP65 szabványnak. Bluetooth, Smart megjelenítés és dokumentálás, valamint iOS, Android és Windows támogatás is elérhető az eszközöz.
Vázlatok és tervek készítésére is alkalmas, a mérések dokumentálása táblagépen vagy okostelefonon egyszerűen elvégezhető. Az XL végdarab mérési lehetőséget kínál pl. az ablak vagy a redőny felmérésénél. Mérje meg a helység magasságát, így azonnal 3D modellt kap a felmérésből. Lehetséges a 2D és 3D exportálás a mért értékek további feldolgozásához.
Egyszerű távolságmérésekkel automatikusan létrehozhat felméretezett alaprajzokat.

Magyarországi gyártású, 3 évre bővíthető garancia elérhető hozzá.

Read previous post:
Sokoldalú, strapabíró padlólap, akár ipari felhasználásra is

Zalakerámia Architect – Gresline padlólap kollekció igazán sokoldalú, strapabíró, és időtálló padlólap család. Felhasználható akár gazdasági helyiségekbe, garázsba, esetleg ipari...

Close