Egyéb Otthon, lakás Szerszám

Többirányú keresztlézer, ipari felhasználásra

A technikai fejlődésnek hála, ma már szinte minden munka megkönnyíthető, így a távolságmérés is szinte gyerekjáték a megfelelő mérőműszerek használatával. A Leica Lino L6G-1 többirányú keresztlézer ipari felhasználása is alkalmas, nagy távolságok pontos mérésére is.

A Leica távolságmérő műszerek minden különleges igényt kielégítenek. A lézeres távolságmérők maximálisan precíz méréseket tesznek lehetővé, hiszen egyes modellek a területszámítás és térfogatszámítás mellett a távolságok összeadását is elvégzik.

A Leica Lino L6G-1 többirányú keresztlézerben rendkívül erős lézer került kifejlesztésre, mely kiváló láthatóságot nyújt minden vetítési irányban, még nagy távolság esetén is. Emellett nagyon fontos, hogy könnyű beállítást és pozícionálást biztosít, a függőpont elforgatható, így a függőleges lézervonalakat finoman tudjuk állítani a vízszintes pont körül (10°).

Megszakítás nélküli munkavégzés lehetséges vele egész nap, ugyanis a Li-ion akkumulátor akár 36 óra folyamatos működést tesz lehetővé, de üzem közben is tölthető. Szükség esetén a mellékelt elemtartó segítségével alkáli elemekkel is működtetthető.

A lézervonalak erőssége állítható (100/75/50%), ami nem csak vékonyabbá teszi a lézervonalat, de növeli az üzemidőt is. A zöld lézervonal akár 70 méter hatótávot árhet el, így tökéletesen alkalmas nagyobb helységekben és világos, napfényes körtnyezetben is. Egy vevőegység segítségével a hatótáv 140 méterig növelhető.

A Leica Lino L6G-1 többirányú keresztlézert ipari körülményekre tervezték, ütéscsillapító burkolattal és IP54 por- és vizálló tömítéssel ellátott.

A mellékelt mágneses adapter, megkönnyíti az elhelyezést fémprofilokon és csöveken is.

Külön külön kiválaszthatóak az egyes 360 os lézervonalak és a lézer a beállítás után megjegyzi a preferált vetítési síkokat.

Read previous post:
Leica Disto lézeres távolságmérő kül-, és beltéri mérésekhez

A Leica távolságmérő műszerek minden különleges igényt kielégítenek. A lézeres távolságmérők maximálisan precíz méréseket tesznek lehetővé, hiszen egyes modellek a...

Close