Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

A fa és a kő ötvözete otthonunkban

A Zalakerámia Geo kerámia burkolat kollekció csempéi kőhatású desgin-t kaptak, különlegesen struktúrált dekorokkal, barna és szürke árnyalatokban.

A Geo termékcsalád tökéletes választás egy modern fürdőszobába. Sugárzó elegancia, meleg színárnyalat jellemzi, így elegánsan modern, mégis barátságos enteriőrt valósíthatunk meg.

Kőhatású burkolat, melynek szemcsés színeiben a kérm szín melegsége dominál, a szürke árnyalat esetében is.

20*60 cm-es méretével nagyméretű csempének számít, így kiváló választás, ha modern, barátságos színvilágú fürdőszoba a cél. A kőhatású design eredménye, hogy természetközeli kisugárzást kölcsönöz a helyiségnek.

Elsősorban fürdőszobai felhasználásra ajánlott, ám látunk fantáziát a konyhai, vagy a közlekedő területeken való alkalmazásban is. Képzelje csak el a folyosó, előszoba lábazati burkolataként… nem is hangzik rosszul.

A Zalakerámia Geo lapok nem fagyállóak, így  csak beltérbe burkolhatóak, konyhába és fürdőszobába, előtérbe, szobába, és akár nappaliba is jól beilleszthető. 5 év gyártói garancia vonatkozik rá, szakszerű burkolás esetén.

A Zalakerámia Geo kollekció csempéit ha jól megfigyeljük, igazán különleges a textúrája. A mozaikozott dekorcsempék bár kőmintások, mégis a felületet tekintve a fa deszka hatás is megfigyelhető. Tehát a Geo kollekcióban megfigyelhető a fa és a kő hatás ötvözése, különlegesen struktúrával.

A kőhatású Geo kerámiaburkolat kollekció egyedi, különleges környezetet varázsol otthonában.

Read previous post:
Roto tetőtéri ablakok – a gyártóról

A tetőtér-beépített otthonnal rendelkezők számára nem ismeretlenek a Roto tetőtéri ablakok. Ami nem meglepő, hisz a Roto már több, mint...

Close