Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Kényelem, praktikum és luxus a fürdőszobában

A megfelelő fürdőkád kiválasztása időigényes lehet, ám megéri a befektetett időt. Ha modern, letisztult kisugárzású fürdőszobát szeretne, ahol a fürdőkád a stabilitást képviseli, válasszon például a RIHO Rethink Cubic kollekció fürdőkádjaiból.

A RIHO Rethink Cubic fürdőkádakat kifinomult és küröltekintő formatervezés jellemzi. Eleganciát sugárzó szögletes vonalvezetése az időtállóságot, a stabilitást képviseli.

A RIHO Rethink Cubic fürdőkádak egyenes, és asszimetrikus kivitelben is elérhetőek, többféle méretben.

A Rethink Cubic kádak leeresztője a kád belső vagy külső oldalán (beépítés függvénye), középen helyezkedik el, így a fürdővízben kényelmesen fekve sem nyomja meg a hátunkat a leeresztő.

A RIHO fürdőkádakra 10 év gyártói garacia vonatkozik, mely a kád formatartóssága mellett a színtartósságot is magában foglalja. A garancia feltétele, hogy a hozzáillő kádlábbal történjen a beépítés.

A króm színű le-, és túlfolyó szett tartozéka a Rethink Cubic kádaknak, ám extra színű pop-up leeresztővel is rendelhető, mint például: inox, matt fehér, fényes fehér, vagy akár matt fekete. Természetesen színben illeszkedő túlfolyó is rendelhető.

A RIHO Rethink Cubic fürdőkád kollekció a kiváló holland minőséget képviseli, kitűnő fromatervezéssel, kiforrott gyártási technológiával és csúcsminőségű anyagfelhasználással.

Letisztult, szögletes formavilág jellemzi a Rethink Cubic kádakat, mely eleganciát hoz a fürdőszobába, luxust idéző design-jával.

Read previous post:
A fa és a kő ötvözete otthonunkban

A Zalakerámia Geo kerámia burkolat kollekció csempéi kőhatású desgin-t kaptak, különlegesen struktúrált dekorokkal, barna és szürke árnyalatokban.

Close