Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

A természet közelsége otthonunkban Khan Canella padlólapokkal

A természet közelségéből áradó béke és nyugalom mai stresszes, rohanó világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap. Otthonunkat a számunkra legmegnyugtatóbb módon rendezzük be, melyhez nagyban hozzá járul a burkolat, így a fahatású padlólapok kitűnő választás lehet a vizes helyiségekbe is. 

Ha fürdőszobába, egyéb vizes, vagy nagyobb igénybevételnek kitett helyiségbe fa padlót szeretne, a speciálisan kezelt, trópusi fa padló fektetése ajánlott. Ám ez igen költséges megoldás, bár tény, hogy a valódi luxus megtestesítője.
Alternatív megoldás a laminált padló, bár, ezt vizes helyiségekbe, fürdőszobába, konyhába egyáltalán nem ajánljuk. Azonban, hogy mégis elérje célját, fa hatású padló lehessen a fürdőszobájában is, például a Khan Canella padlólap kollekció tökéletes választás.

A Khan Canella famintás hidegburkolat, mely 15,5×60,5 cm-es méretével, és a fára megszólalásig hasonlító “erezetével” természetességet sugároz otthonunk bármely helyiségében. Vízfelvétele alacsony, hisz kerámia burkolat, a fugázásnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek egymáshoz a lapok.

A Canella termékcsalád többféle színben elérhető, világos natúrtól a sötétre pácolt fa hatásig, a faerezet bármely szín választása esetén erőteljes, hangsúlyos.

Canella padlólapok jellemzői:

  • többféle színben kapható
  • természetes fa hatású megjelenés
  • magas kopásállóság (PEI 4)
  • padlófűtés esetén is alkalmazható
  • kül-, és beltérbe is fektethető
  • fagyálló

khan-canella-beige

A Khan Canella padlólapok fa lecekhez hasonlítva természetességet sugároznak, avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem természetes fa burkolatot látnak.

A Canella fa hatású padlólapok magas kopásállósággal rendelkeznek, ennek köszönhetően étkezőbe, konyhába, előterekbe, egyéb közlekedő helyiségekbe, valamint nappaliba is tökéletesen alkalmasak. Éttermek, kávézók burkolataként is megállja a helyét. Jó hővezetők, így padlófűtés esetén is alkalmazhatók, valamint kültéri felhasználásra is alkalmasak, hisz fagyállóak. Kültéri felhasználás esetén fagyálló, flexibilis burkolatragasztót és fugázót használjunk!

khan-canella-ochreJavasolt felhasználási területek:

  • Konyha, étkező
  • Nappali, szoba
  • fürdőszobába
  • teraszburkolat
  • egyéb, közlekedő helyiségek

Khan Canella famintás padlólapok szinte bármilyen stílusú, színvilágú otthon tökéletes burkolatai lehetnek színválasztékuknak köszönhetően. Famintás megjelenése elhozza a természet közelségét otthonunk bármely helyiségébe.

Read previous post:
Modern, minimalista padló a stílus kedvelőinek

Nem könnyű megtalálni otthonunk megfelelő burkolatát, hisz a design és a műszaki paraméterek együttesen eredményezik, hogy hosszú távon elégedettek legyünk....

Close