Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Acacia kollekció – természetes fa hatású padlólapok

Ha famintás padlólapot szeretne, de a laminált padlólap, vagy a parketta az adott helyiségbe műszaki paraméterek miatt nem megfelelő, válasszon famintás hidegburkolatot. A mai technikának köszönhetően a famintás padlólap kínálat is a fára megszólalásig hasonlító termékeket sorakoztat fel.

Nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekbe, vizes helyiségekbe, pl. fürdőszobába nem ajánlott laminált padlólapot fektetni. A kerámia burkolat gyártó is felismerték, hogy a piaci igényeknek megfelelőe ez irányba is nyitni kell, sőt, a design tekintetében is hatalmas választékot tárnak elénk. Míg pl. a Khan Canella padlólapok hangsúlyos faerezettel lopják magukat szívünkbe, addig a Acacia padlólap család famintázata kevésbé hangsúlyos, halványabb erezettel tündököl.

A Khan Acacia padlólap kollekció színválasztéka a világos natúr fa, a sötétebb barnára pácolt, valamint a szürke, és a világos szürke színeket képviseli. Így a természetes fa kisugárzás is megtalálható, a meleg természetközeli otthonokba, valamint a modern, minimalista, esetleg ipari stílus kedvelői is választhatnak a fémesen fa hatás irányába.

Az Acacia famintás hidegburkolat 15,5×60,5 cm-es méretével, és a fára megszólalásig hasonlító “erezetével” fa deszkákra emlékeztet. Otthonunk bármely helyiségébe elhozza a természet közelségét.

Alacsony vízfelvételének köszönhetően kültéri felhasználásra, valamint vizes helyiségekbe történő burkolásra is megfelelő, a fugázásnak köszönhetően a padlólapok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Kültérre történő burkolás esetén flexibilis, fagyálló csemperagasztó és fugázóanyag használata ajánlott!

Faerezett mintázatának köszönhetően a Acacia lapcsalád természetességet sugároz, avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem természetes fa burkolatot látnak.

E fa hatású padlólapok magas kopásállóságuknak köszönhetően előterekbe, közlekedő helyiségekbe, étkezőbe, konyhába is bátran felhasználhatóak. Akár éttermek, kávézók burkolataként is megállja a helyét. Padlófűtés esetén is alkalmazhatóak, valamint fagyállóságuk miatt bátran burkolhatjuk az erkélyt, teraszt is velük, hogy otthonunk, környezetünk egységét megteremtsük.

Felhasználási területek:

  • Kül-, és beltérbe egyaránt
  • Étkező, konyha
  • Fürdőszoba
  • Terasz, erkély
  • Nappali, szoba

A Acacia padlólap kollekció természetes megjelenése bárkit levesz a lábáról. Sokrétű felhasználhatósága lehetővé teszi, hogy otthonunk bármely helyiségébe, vagy akár kültérbe is burkoljuk, hogy környezetünk egysége természetes legyen.

Read previous post:
A természet közelsége otthonunkban Khan Canella padlólapokkal

A természet közelségéből áradó béke és nyugalom mai stresszes, rohanó világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap. Otthonunkat a számunkra legmegnyugtatóbb módon...

Close