Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Padlólap

Modern, minimalista padló a stílus kedvelőinek

Nem könnyű megtalálni otthonunk megfelelő burkolatát, hisz a design és a műszaki paraméterek együttesen eredményezik, hogy hosszú távon elégedettek legyünk. A Keros Coven padlólap családja kiszolgálja minimalista stílushoz igazodó igényeinket, valamint műszakilag is alkalmas arra, hogy a lakás bármely – vagy akár minden – helyiségének burkolata legyen.

A Keros Coven padlólapok jól illenek konyhába, fürdőszobába, nappaliba és étkezőbe egyaránt, tehát igen széles körben felhasználhatjuk.

Nagy méretű padlólapok közé sorolhatóak, hisz 30*60 cm a nagyságuk, így könnyű, gyors burkolást tesznek lehetővé a nagyobb helyiségekben.

A termékcsaládba 4 féle színű padlólap található, színei a világosabb, pasztell árnyalatokat képviselik: beige, antracit szürke, barna, és világosszürke. Fagyállóságuknak köszönhetően kül-, és beltérbe egyaránt burkolhatjuk, még padlófűtés esetén is.

A Keros Coven Gris, és a sötétebb szürke Keros Coven Antracita egyszínű szürke padlólapok, melyek akár egymással is nagyon jól kombinálhatóak. Ugyan ez a helyzet a Coven Beige és a Coven Marrone színekkel.

Keros Coven Antracita padlólap

A Coven padlólapok letisztult eleganciája a lakás bármely helyiségébe beilleszthető. Minimalista egyszerűsége eredményezi, hogy  otthonunk modern, elegáns megjelenéssel tündököljön.

A padlólap család színvilágához sötét vagy világos bútor egyaránt jól illik, melyeknél egyetlen ki nem nyilvánított elvárás, hogy színben illeszkedjenek a választott árnyalathoz.

Akár a sötét színeket, akár a világos padlólapot kedveli is jobban, a Coven padlólapok az egész lakás hidegburkolatot igénylő helyiségeibe felhasználhatóak, padlófűtés esetén is.

Már-már univerzálisnak is mondható a Keros Coven padlólap család, hisz szinte bármely helyiséget burkolhatjuk vele.

Keros Coven Beige padlólap

Read previous post:
Alternatíva a laminált padló helyett

Vizes helyiségek burkolása esetén fontos szempont, hogy a padlóburkolat is vízálló legyen. Nagyon szép a speciálisan kezelt fa padlóburkolat fürdőszobában...

Close