Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Autentikus otthon design, beton hatású burkolattal

Varázsolja otthona tereit autentikus minimalista remekművekké a Geotiles Belgravia kollekciójával.

A Belgravia falburkolat a modern, minimalista design képviselője. Cementhatású lapjai négy szürkés árnyalatban kaphatóak, 33×55 cm-es méretben. Decens, matt felületű lapjaihoz csíkos 3 dimenziós dekorelemeket választhatunk ugyanebben a méretben.

E kollekció színei és felületei modern stílusban olyan lakberendezéshez ajánlottak, ahol minden ízlésesen kiegyensúlyozott: funkcionalitás, elegancia és természetes vonzerő. Olyan atmoszférát teremtenek, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. Barátságos kisugárzás, mely harmóniát hoz az otthonokba.

A Belgravia falburkolat kollekció felhasználásának csak a fantáziánk szabhat határt. Gyönyörű fürdőszoba, és konyha alapozható meg vele, de akár az előtér, vagy a nappali egy-egy falának, falrészletének burkolataként is kiváló választás.

A beton hatású csempék és padlólapok kortárs stílust hoznak el otthonunkba. Modern, letisztult kisugárzású enteriőr éppúgy megalapozható velük, mint egy extravagáns, vagy akár egy klasszikus megjelenés. A színek és a minták kombinációja hozza el a kívánt stílust a helyiségbe.

Betonhatású burkolat a terek újratervezéséhez, ahol minden tökéletesen egyensúlyban van. Teret enged a kreativitásnak és annak a kívánságának, hogy bármilyen belső teret megújítson az esztétikai kritériumoknak megfelelően, az új és modern igényekhez igazítva.

Read previous post:
SPC burkolatok – mit érdemes tudni róla?

Az SPC padló egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező meleg burkolat, ami nagyon strapabíró, felülete karcálló, valamint teljes mértékben vízálló is, ezért...

Close