Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Egyedi és kifejező fürdőszobák 2.

Az 1920-as években népszerű Art Deco stílus ma is rabul ejtő kisugárzása ihlette a Paradyz Glitter Mood kollekciót.

A Paradyz Glitter Mood kollekciónak köszönhetően a régi Párizs kifinomult hangulatát teremti meg a terében. A merész aranyszínű mintával készült kifejező, hatszögletű dekorelemeivel kombinálva a francia bérházakra jellemző eleganciát adják a helyiségnek.

Az ékszerszerű megjelenést a fekete-fehér időtlen színeiben pompázó csempék teremtik meg. Ennek köszönhetően egyedi stílust ad az enteriőrnek, amely szinte sosem megy ki a divatból.

Egyszínű, vagy márványmintás padlólappal fantasztikus fürdőszoba vagy konyha alakítható ki a Glitter Mood csempékkel, valamint akár nappaliba, előterekbe is kiváló választás lehet.

A téglalap alakú csíkozott mintás, valamint a hullám motívumú 3D csempék kifejezetten modern enteriőrt teremtenek. A fekete-fehér Glitter Mood csempék kombinációja egy kicsi fürdőszobát is fantasztikusan elegánssá varázsol. A 3D csempéken megtörő fény emeli a helyiség hangulatát.

Fekete, beige, valamint arany árnyalatban elérhetőek. A retifikált változattal leheletvékony fugavastagsággal burkolhatunk, így a felület egysége a kifinomult ízlést sugároz.

Mivel a lapok fagyállóak, a filagória, a terasz vagy az erkély stílusát is megalapozhatjuk e kollekció csempéivel. Stílus, kisugárzás a klasszikusan modern Glitter Mood csempékkel otthonunk bármely területén.

 

Read previous post:
Egyedi és kifejező fürdőszobák 1.

Olyan megoldásokat keres, amelyek segítenek egyedi és kifejező belső terek kialakításában? Válasszon telített színeket, és használjon tónusos dekorcsempéket!

Close