Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

A fényes márványmintás padlólapok eleganciája és kényelme

A fényes márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Az olasz kultúra büszke főszereplője a márvány, mely inspirálja a kortárs tervezőket a mind tágasabbnak ható belső terek kialakításában márvány hatású padlólapokkal.

E padlólapok fényes, márványlapra megszólalásig hasonlító felülete egy mediterrán kastély elegáns enteriőrjét varázsolja otthonunkba.

A fényes mázas, márvány hatású padlólapok a modern építészeti stílusokba hozzák el az eleganciát, az eredeti márványhoz megszólalásig hasonlító mintázattal, elérhető áron.

Kai by Marazzi, Carrara Grey

A fényes, mázas márványmintás padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíthatóak, tisztán tarthatóak, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Kai by Marazzi, Sana Beige

Otthonunk szinte bármely helyiségébe remek választás a fényes márvány hatású padlólap, legyen az a nappali, az étkező, a konyha vagy a fürdőszoba. Időtállósága garantált, hisz a márvány örök, időtlen, és mindig a minőséget, az igényességet és az eleganciát képviseli.

Elegáns, mutatós, magasfényű márványmintás lapok, melyek alapanyaga agyag, amit magas hőfokon kiégetnek, majd mázzal erősítik meg, így ellenállóvá válik. Vízfelvétele viszonylag magas, így kültérben nem használható burkolólapok.

Padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazhatóak, de ez esetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

Kai by Marazzi, Rosetta Beige

Kai by Marazzi, Hama White

Read previous post:
Egyedi és kifejező fürdőszobák 2.

Az 1920-as években népszerű Art Deco stílus ma is rabul ejtő kisugárzása ihlette a Paradyz Glitter Mood kollekciót.

Close