Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Fényűző elegancia az arany csillogásával

A fehér márvány eleganciája és a márványmintában megjelenő finom arany tükröződések a stílus esszenciája, amely időtlen karakterével felkelti a figyelmet.

A Paradyz Calacatta Sparkle kollekció alapját képező calacatta kő nemes változata kifinomult karaktert kölcsönöz a helyiségnek. A természetes kő mintája arany színeket rejt, amelyek ragyogást adnak a belső térnek. A kollekció alapja lehet számos stílus elrendezésének – a minimalizmustól a pazar csillogásig.  A nagyszerű hangulatot a fényben csillogó, aranyszínű dekorral díszített szerkezeti csempék használata egészíti ki.

A CALACATTA SPARKLE falicsempe és padlólapok kollekciója dekorcsempékkel. Színét és kisugárzását a fehér márvány alapozza meg, a mintázatba rejtett arany csillogással. Fényűző és elegáns egyben.

A CALACATTA SPARKLE kollekció kiváló választás modern vagy klasszikus fürdőszobába, konyhába, nappaliba és akár előszobába.

A Paradyz Calacatta Sparkle kollekció anyagát tekintve mázas fehéragyag, melyen a mázréteg fényessége hordozza a lap kisugárzását. A Calacatta hatású padlólapok fényes, márványlapra megszólalásig hasonlító felülete egy mediterrán kastély elegáns enteriőrjét varázsolja otthonunkba.

Az olasz kultúra büszke főszereplője a Calacatta márvány, mely kilélegzi és átadja a reneszánsz humanizmust.

A Calacatta márvány egy időtlen bizonyság, amely emlékeztet bennünket, hogy a klasszikusok szépsége, bár újraértelmezett, mindig visszatér.

Read previous post:
Vintage otthon: a trendek múlnak, de a stílus örök

A szerény kifejezésmódú, mégis tele ízléssel és karakterrel - a 20. század közepének építészete máig gyönyörködtet időtlen megoldásaival.

Close