Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Padlólap

Vintage otthon: a trendek múlnak, de a stílus örök

A szerény kifejezésmódú, mégis tele ízléssel és karakterrel – a 20. század közepének építészete máig gyönyörködtet időtlen megoldásaival.

Keltse életre egy álmos amerikai külváros hangulatát otthonában egy századközepi modern kollekcióval: Paradyz Classy Chic.

A hagyományos csempe ihlette, kisméretűnek tekinthető fekete-fehér csempe tökéletes hátteret biztosít a divatos vintage dekorációhoz.

Egyedi butikhangulat a kornak megfelelő elemekkel is elérhető: klasszikus kazettás csempe minták, művészi, palackzöld tónusú geometrikus csempék és elegáns chevron motívum. A trendek múlnak, de a stílus örök.

A CLASSY CHIC kollekció fali csempe és padlólapok gyűjteménye. Designja a fehér és a fekete színeken alapul, melyeket motívumok, vagy geometrikus minták díszítenek. Az egyszínű, retifikált fehér valamint fekete nagyméretű csempék selyemfénye magával ragadó, lábazati elemként korhű keretet ad a helyiségnek.

A CLASSY CHIC kollekció lapjaival fantasztikus enteriőr valósítható meg fürdőszobában, konyhában, nappaliban, vagy előszobában egyaránt.

A Classy Motyw padlólap padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazható: bár kőporcelán lapról van szó, melynek jó a hőelvezető képessége, mégis ezesetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

Read previous post:
Tükörfényes luxus otthonunkban, márvány padlóval

Az otthonunk időtlen eleganciája, a luxus kisugárzás könnyebben megteremthető, mint gondolná. Vegyünk például egy tükörfényesre csiszolt, élvágott, márvány hatású padlólapot,...

Close