Beltér Burkolat Fürdőszoba Otthon, lakás

Fürdőszobák és színek – Rózsaszín

A rózsaszín az a szín, ami senkit sem hagy hidegen. Az emberek nagyon könnyen rá tudják vágni, hogy szeretik, vagy éppen utálják. Pedig a rózsaszín árnyalatai számtalan különböző hatást el tudnak érni a belsőépítészetben. Ez az a tulajdonság, ami miatt érdemes jobban belemerülni a rózsaszín árnyalatok megismerésébe.

 

Ha a rózsaszín fürdőszoba képe felötlik valakiben, először a mindent beborító nőies pink látvány jut az emberek eszébe. Persze ez is vonzó lehet sokak számára, de a rózsaszín ennél sokkal többet rejt magában.

sky-csempeLehet erőteljes árnyalatokkal fényűző és feltűnő, de ugyanakkor a nyugodtabb, pasztell variációiban benne rejlik a békés és hangulatos fürdőszoba megteremtésének a lehetősége is.
Persze ha rózsaszín fürdőszobára vagyunk, nem kell, hogy minden ebben a színben pompázzon. A színek kombinációjával változatos módon alakíthatunk ki esztétikus fürdőszobát.
Mint a legtöbb szín esetében, a rózsaszínnél is a legkézenfekvőbb társítás a fehérrel történik. Nagyszerű megoldás, ha a szaniterek mellett akár a padló- és falfelületek, akár a fürdőszobabútorok kiválasztásában is teret adunk a tisztaságot sugárzó fehér jelenlétének. Az ilyen fürdőszoba egyszerre bájos és friss.

Egy másik fantasztikus variáció, ha a rózsaszín mellé kőhatású felületeket párosítunk. Olyan különleges, luxus hatású fürdőszobát hozhatunk így létre, amely minden tekintetben egyediséget sugároz.
Válasszunk visszafogott, szürkébe hajló természetes kő- vagy márványhatású padlólapokat a rózsaszín falfelületek mellé, adjunk hozzá finom vonalú kádat, mosdót és a csaptelepek csillogását, és máris a luxus megtestesítőjét hoztuk létre.

furdoszoba-szonyeg2A rózsaszín fürdőszoba megtervezésekor a kiegészítőkről se felejtkezzünk meg, mint a zuhanyfüggöny, vagy a fürdőszobaszőnyeg. Ezek bár kis felületet képviselnek, de a jól megválasztott árnyalatú termékek nagyban hozzájárulnak az összkép dekoratív egészéhez.

Read previous post:
Ötletek gyermek fürdőszoba kialakításához

A fürdőszoba általában nem tartozik a gyermekek kedvencei közé, hiszen nap mint nap itt kell a szükséges fogmosáson és fürdésen...

Close