Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Különlegesen egyszerű, természetes kőhatású burkolatok: Delap falbrukoló lapok

A Delap kőhatású falburkoló lapok különlegessége az egyszerű és sokrétű felhasználhatóságában rejlik. Hisz mely burkolat lehet még a természetes kőre, téglára megszólalásig hasonlító, mégis sarokélre hajlítható, ollóval egyedi méretre vágható? Ez mind igaz, bejegyzésünk gyártó által készített videoja is bizonyítja.

A Delap kőhatású falburkolat magyar találmány, szabadalmaztatott MAGYAR TERMÉK! Különlegessége egyszerű felhasználhatóságában rejlik, költség-, és időhatékony kőhatású falburkoló anyag, kül-, és beltérbe egyaránt. Színes kőzetek, és márvány őrleményből készül, a felhasználás során rugalmas, mégis kőszilárdra köt a ragasztást követően.

A Delap lapok barátságos négyzetméter ára már egyből vonzóvá teszi ezt a természetes kőre, vagy téglára emlékeztető falburkolatot. Ám további vonzó tulajdonságai révén ideális bármely otthon beltéri burkolataként, valamint homlokzatra, lábazatra is burkolhatjuk kültérben.

delap1Ha a tornácot, verandát, teraszt oszlopok díszítik, ráadásul még szabályos henger alakúak, vagy esetleg szabálytalan alakzatot vesznek fel, akkor a legideálisabb a Delap lapokkal való burkolás, hisz hajlíthatóak a hengerre, sarokélekre egyaránt, nem kell apró mozaik burkolattal bíbelődni, kerámia lapokat vágni, a Delap lapokkal esztétikus kőburkolatot alakíthatunk ki az oszlopokon is.

Többféle mintázattal, többféle kollekcióban vásárolhatóak meg a Delap kőhatású burkolatok, úgy mint: terméskő, bonott tégla, dísztégla, szalag burkolat, valamint hasított kő hatású Delap lapok. Ezek a típusok többféle színárnyalatban érhetőek el, így szinte bárki megtalálja a számára vágyott Delap burkolatot.

Aki a természettességet szereti otthonában, ám mindezt szeretné a leginkább költség-, és időhatékonyan megoldani, a Delap lapok választása a lehető legideálisabb, hisz kiválasztja a megfelelő design-t, csemperasztót vásárol, majd a burkoló szakember – vagy saját maga is – neki is állhat a burkolásnak a kikevert ragasztó, glettvas és egy háztartási olló kíséretében.

delap2

Read previous post:
Különleges, egyszerűen felhasználható kőhatású burkolatok

A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé. Delap kőhatású falburkolatokkal mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható, hisz a...

Close