Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Különleges, egyszerűen felhasználható kőhatású burkolatok

A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé. Delap kőhatású falburkolatokkal mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható, hisz a magyar szabadalomnak köszönhetően e burkolat rugalmas, és akár ollóval is méretre vágható, megkönnyítve ezzel a burkolási munkálatokat. Rugalmas anyaga ellenére kőszilárdra köt a falon.

A Delap falburkoló lap természetes színes kőzetek őrleményéből, és márványból készül, különleges eljárással. Felületét tekintve a természetes kőburkolatokat testesíti meg, könnyű kivitelben.

A Delap lapok szabadalmaztatott MAGYAR TERMÉKEK!

Delap falburkoló lapok kül- és beltéri felületek, lábazatok esztétikus arculatának megvalósításához nyújt tökéletes, egyszerűen kivitelezhető, költséghatékony megoldást.

Ragasztása nagyban hasonlít a csempe ragasztásához, csemperagasztóval ragasztható, azonban nem igényel külön fugaanyagot, mert a fuga is maga a csemperagasztó.

delap2Általános jellemzői közé tartozik, hogy mosható, színtartó, hő-, és fagyálló, rendkívül rugalmas, sarokélre hajlítható, ám felragasztva kikeményedik. Könnyedén vághatjuk ollóval, így egészen egyedi burkolatot alakíthatunk ki, a fal adottságainak függvényében.

Dobozában a lapméret 1×1 méteres, mely gyárilag standard 243×73 mm-esre vágott, ám könnyedén bármilyen egyedi méretre vághatjuk egy háztartási olló segítségével. Vastagsága 3-4 mm.

A Delap falburkoló lapok tartóssága a megfelelő falelőkészítésen, ragasztóanyagon és annak a Delap lapokkal való telibe érintkezésén múlik. A csemperagasztónak a Delap falburkoló lap teljes hátfelületével érintkeznie kell. A Delap falburkoló lapokat hígfolyósabb csemperagasztóba ágyazva ragasszuk, fugaköz kihagyással. A fuga maga csemperagasztó, melyet egy ecset segítségével teszünk esztétikussá.

A Delap falburkoló lapok látható felülete egy védőfóliát kap a gyártás során. Ennek célja, hogy a ragasztás alkalmával a lapok ne szennyeződhessenek be a csemperagasztóval. A kötést követően a védőfóliát el kell távolítani a lapok felületéről.

A Delap falaburkoló lapok felhasználhatóak kül-, és beltérbe egyaránt.

delap3Felhasználási területek:

  • hőszigetelt homlokzat, erkélyek
  • oszlopok, kémények
  • lábazatok, garázsok, kocsibejárók falai
  • folyosók, előterek
  • üzlethelyiségek, irodák, lépcsőházak
  • boltívek, válaszfalak, oszlopok, bárpultok
  • pincehelyiségek, kandallók
  • nappalik, konyhák, szobák falfelületei

Delap falburkolattal egyszerű és gyors a burkolás, és igazán hangulatos, természetes hatású környezetet teremtenek.

 

Read previous post:
Természetes fa hatású hidegburkolatok, az otthon melegéért

Az idei lakberendezési trendek egyik szereplője a famintás padlóburkolat. E padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek, legyen szó laminált padlóról, vagy famintás...

Close