Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Letisztult kisugárzás, elegancia: Keros “Beton” csempe kollekció

Ahogy a termékcsalád megnevezéséből is sejthető, a kollekció csempéi, padlólapja a szürke különböző árnyalatait tárja elénk. Széleskörű felhasználás jellemzi, hisz jól illik fürdőszobába, konyhába, de akár az étkező, vagy a nappali egy-egy falát is burkolhatjuk vele.

A Keros Beton csempe termékcsalád 20*60 cm-es csempéi nagy méretűnek számítanak, melyek világos és sötétebb szürke színben, valamin kétféle dekorcsempével rendelhetőek.

A dekorelemek színkombinációja, mintázat lehetővé teszi akár egy-egy teljes falfelület burkolását, de akár elszórtan is burkolhatjuk az egyszínű felületen, ezzel megtörve a szürke egyhangúságát.

keros-beton5A Keros “Beton” burkolat család nevével ellentétben nem betonból készül! A csempék alapanyaga fehéragyag, erre kerül a dekoratív mázréteg, míg a padlólap közepes kopásállóságú, fagyálló mázas gres. A padlólapot fagyállóságának köszönhetően kül-, és beltérbe egyaránt burkolhatjuk, még padlófűtés esetén is. Mérete 33*33 cm.

A Keros Beton Gris, és a sötétebb szürke Keros Beton Antracita egyszínű csempék egymással is nagyon jól kombinálhatóak. Az igazán különleges felület elérése érdekében azonban érdemes a termékcsalád Drau Gris, valamint a Stripe Gris dekorelemeket is szemügyre venni.

A Drau Gris dekorcsempe 20*60 cm -es méretben 3 részre osztott, 20*20-as különleges dekorációval rendelkezik, míg a szintén 20*60 cm Stripe Gris dekorcsempe – mint neve is mutatja – hosszanti csíkozott dekorcsempe.

A Keros Beton burkolatok eleganciája a fürdőszobában és a konyhában egyaránt megfigyelhető. Letisztult egyszerűsége teszi lehetővé azt, hogy a helyiség modern, elegáns megjelenéssel tündököljön.

keros-beton4E burkolathoz letisztult színvilágú, sötét vagy világos bútor egyaránt jól illik, melyek színben illeszkedjenek a dekorelem színvilágához is.

Akár a sötét színek, akár a világos csempék tetszenek is jobban, a Beton termékcsalád csempéiből az egész lakás burkolatot igénylő helyiségeibe álmodhatunk csempeburkolatot. Például a közlekedő terek lábazati burkolata is lehet a Beton csempék bármelyike, matt felülete különleges kisugárzást kölcsönöz a közlekedőben is.

Már-már univerzálisnak is mondható a Keros Beton burkolat család, hisz szinte bármely helyiséget burkolhatjuk vele.

keros-beton2

 

Read previous post:
Időtálló burkolat kültérbe: WPC burkolatok

Rendkívül kemény, könnyű, és ellenálló teraszburkolat alakítható ki ún. WPC burkolat segítségével. Még vendéglátó helyek kerthelyiségébe is tökéletes választás ellenálló...

Close