Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

A természet ihlette, a technika megvalósította: Barrique famintás padlólapok

Az idei lakberendezési trendek kedvelt burkolatai a fa-, vagy famintás padlólapok. Töretlen népszerűségüket a természetes megjelenésüknek köszönhetik a lakberendezők és a lakosság körében is.

Az olasz Barrique padlólapok fa lécre, vagy deszkára emlékeztető 15*90 cm-es, valósághű faerezett hidegburkolatok, melyek különböző színárnyalatban elérhetőek, melegséget sugároznak otthonunk bármely helyiségében, legyen az társasházi lakás, vagy családi ház.

Barrique Troncais Miele padlólap

Barrique Troncais Miele padlólap

A Barrique padlólapok otthonunk bármely helyiségében megállják a helyüket, alkalmazhatjuk épp úgy konyhában, fürdőszobában, vagy akár a nappaliban, és a hálóban is, hisz padlófűtés esetén is kiválóan alkalmasak.

Ha fürdőszobába fa padló az álmunk, bátran válasszunk famintás hidegburkolatot, hisz vizes helyiségekbe is tökéletesek, nem kell aggódnunk az átázás, felázás miatt, nem kell méregdrága speciális fa burkolatot rendelnünk. Hosszú, nagy méretű designja, és a famintás erezet hatására avatatlan szemeknek szinte fel sem tűnik, hogy nem fa burkolatot látnak.

A gyártási technológiák rohamos fejlődésének köszönhetően a Barrique famintás padlólapok is tökéletesen másolják a fa természetes megjelenését, időtálló, vízhatlan, strapabíró kivitelben. Alternatívaként választási lehetőségként kínálkozik a lamináltpadló, mint melegburkolat, ám vizes helyiségekbe nem célszerű az alkalmazásuk.

Barrique Vosges Noce padlólap

Barrique Vosges Noce padlólap

Jellemzői:

  • természetes, fa hatású megjelenés
  • magas kopásállóság
  • fagyálló, kül-, és beltérbe is
  • padlófűtés esetén is alkalmazható

Felhasználási ötletek:

  • fürdőszoba
  • konyha
  • nappali
  • háló-, gyerekszoba
  • terasz, erkély
  • egyéb, közlekedő helyiségek

A Barrique famintás padlólapok elhozzák a természetes melegséget és békét otthonunk bármely helyiségébe. Padlófűtés esetén is alkalmazható, így hálószobánkat, vagy akár a gyerekszobát is burkolhatjuk famintás kerámialappal, nem fog fázni a talpunk.

Többféle lerakási mintával burkolhatjuk, így bármilyen megjelenés kihozható belőle, szinte csak a fantáziánk szab határt a lehetőségeknek.

Barrique padlólap lerakási minták

Barrique padlólap lerakási minták

Ha egységes burkolat a vágyunk kül-, és beltérbe, a jó választás a Barriquie padlólapok, hisz kültérbe is alkalmazható, fagyálló padlólapok.

Az otthon melege, a barátságos kisugárzás, időtálló, magas kopásállóságú kivitel, melyek mind-mind a Barrique padlólapok mellett szólnak.

 

Barrique Nevers Beige padlólap

Barrique Nevers Beige padlólap

 

Barrique Allier Bianco padlólap

Barrique Allier Bianco padlólap

 

Barrique Limousin Taupe padlólap

Barrique Limousin Taupe padlólap

Read previous post:
Letisztult kisugárzás, elegancia: Keros “Beton” csempe kollekció

Ahogy a termékcsalád megnevezéséből is sejthető, a kollekció csempéi, padlólapja a szürke különböző árnyalatait tárja elénk. Széleskörű felhasználás jellemzi, hisz...

Close