Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Mathios Stone – 100 éves tapasztalattal Önökért

Tévhit, hogy a kőborítás „hideg”, barátságtalan érzetet kelt.  A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé, ehhez tökéletes választás az Ön számára a Mathios Stone termékcsalád, melynek legszebb darabjait nálunk is megtalálja.

A  görög Mathios Stone kövek a homlokzat és a külső-belső terek számára egyaránt természetes, otthonos és különleges megjelenést kölcsönöznek. Új darabok érkeztek! Látogasson el hozzánk minél előbb!

“Minden választás egy  egyedi ötlet”- mondja a gyártó. Az egészen sötét  Bretagne Rusty- tól a világos Alamo Champagne-ig rengeteg színből és mintázatból választhatja ki az Ön számára leginkább tetsző burkolatot. Webáruházunkban további természetes kő hatású falburkolatok közül is válogathat.

A színek árnyalata kis mértékben eltérő lehet a kézi gyártás miatt, de a cég 30 év garanciát vállal a termékeire, így Ön biztosan nem csalódhat. A Mathios Stone, a mögötte álló óriási tapasztalatnak köszönhetően a burkolatok gyártása folyamán cementet használ kötőanyagként és nagy figyelmet fordít a pontos összeilleszthetőség kivitelezésre, hogy minél élethűbb és hibátlan terméket tudjanak biztosítani.

Tipp: A felrakáshoz szükséges alapfelületnek pormentesnek, teherbírónak (40kg/nm) és erősen strukturáltnak kell lennie a megfelelő tapadás érdekében!

25266

Mától kínálatunk tovább bővült!

DSCF6576DSCF6579

Read previous post:
Kandalló – Az otthon melege

Leendő otthonomat mindig úgy képzeltem el, hogy a hosszú, sötét téli estéken a család majd a nappaliban gyűlik össze, miközben...

Close