Fürdőszoba Fűtés

Fűtés és design találkozása

Nincs olyan helyiség a lakásban, ami csak funkciókat látna el, ennyi erővel akár ki is jelenthetnénk: a háló csak alvásra való, a konyha csak főzésre, a fürdőszoba pedig tisztálkodásra. A lakás akkor szép, ha otthonos, rendezett, a színek és a bútorok, az anyagok harmonizálnak, és a lehető legnagyobb mértékben szolgálja a kényelmünket, a praktikusságot szem előtt tartva.  A designt saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, de érdemes inkább a tárgyaknak, mintsem a helyiségeknek funkciót adni.

A fürdőszoba a legproblémásabb helyiségek közé tartozik, mert sokszor zsúfolttá válik a pipere holmiktól, a tusfürdőktől, samponoktól, hiszen egy öttagú családban biztos, hogy mindenki más fajtát használ. 

És ha csak nem akkora a fürdőnk, mint pl. a háló, a törölközők szárítása sem egyszerű feladat. Az ajtó hátuljára szerelt fogasok nem oldják meg a helyzetet, a törölközők nedvesek maradnak, beposhadnak.  Ha ismerős a probléma, nem kell tovább a megoldáson törnöd a fejed.

A fürdődben úgy oldhatod meg a fűtést és a nedves ruhák, vagy törölközők gyors és higiénikus szárítását, hogy helyet takarítasz meg, a látvány nem lesz rendezetlen, nem kelt zsúfolt benyomást.

A törölközőszárító radiátor számodra a tökéletes választás. Lehet krómozott, egyszerű fehér, a formák pedig sokfélék: a szimpla, letisztult, hagyományostól az egészen absztrakt, művészi megjelenésű radiátorokig.

 Figyelje akcióinkat! Eredményes válogatást kívánunk!                      

Radox Allure design radiátor

Read previous post:
Mathios Stone – 100 éves tapasztalattal Önökért

Tévhit, hogy a kőborítás „hideg”, barátságtalan érzetet kelt.  A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé, ehhez...

Close