Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

A metro csempe különlegessége

A metro csempék klasszikusnak számítanak, bár ma a reneszánszukat élik. A modern lakberendezéshez is kiválóan illeszkednek a klasszikus metro csempék. Ha magával ragadja a modern nagyvárosi-, metro stílus, vagy akár a klasszikus stílusirányzatok, bátran tervezzen akár metro csempével, ugyanis a metro csempék szinte bármilyen stílusú otthonba jól illeszthetőek.

A metro csempék egyik meghatározó jellemzője a fózolt, “hajlított” szélek, ezzel idézik a klasszikus metrok burkolatának hangulatát.

A Cerámica Álbaro Blanco Biselado Brillo metro csempe minden értelemben a klasszikus metro csempékhez tartozik, 10*20 cm-es méretével, fényes fehér színével és nem utolsó sorban fózolt szélével. Fényes fehér felülete a tisztaság és nyugalom érzetét kelti, tökéletes választás modern vagy klasszikus konyhába, fürdőszobába egyaránt.

Konyha, Cerámica Álbaro Blanco Biselado Brillo metro csempe

A metro csempével burkolásnál engedjük szabadjára bátran fantáziánkat, ugyanis a metro csempék színben egyező fugaszínnel, vagy nagyon is kontrasztos fugaszínnel burkolva is kiváló designt eredményeznek.

Ám ha szeretnénk valóban különleges metro csempe burkolatot, mindenképp érdemes szemügyre venni a Cerámica Álbaro Celta Metalico csempét. 10*30-as méretét, és tagoltságát talán elsőre furcsának találjuk, ha ránézünk, és pontosan itt rejlik a különlegessége.

Cerámica Álbaro Celta Metalico metro csempe

E metro csempe egy lapon belül oszott, alap-, és dekor részre, ami dobozon belül vegyesen található meg.
Különlegességét tovább fokozza a színe és textúrája! Metálbarna színű, fényes – matt hatású csempe, amivel garantáltan különleges helyiség hozható létre, akár teljes fali burkolatként, akár csak egy-egy fal-, vagy falrészlet burkolataként alkalmazzuk.

E csempe fantasztikus enteriőrt varázsol konyhába vagy fürdőszobába egyaránt, de akár a nappali egy-egy falát, falrészletét is burkolhatjuk vele.

Nappali egy fala, Cerámica Álbaro Celta Metalico metro csempe

Nappali egy fala, Cerámica Álbaro Celta Metalico metro csempe

 

Read previous post:
Zalakerámia Gresline, a sokoldalú és strapabíró padlólap

Ha igazán sokoldalú, strapabíró, és időtálló padlólapot keres otthona helyiségeibe, vagy akár gazdasági helyiségekbe, garázsba, esetleg ipari felhasználásra, akkor a...

Close