Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Mediterrán otthon a Safeer kőmintás falburkolattal

A kőburkolatok a mediterrán stílus kedvelőit garantáltan lenyűgözik. Azonban e természetes hatású, a természet közelségét szimbolizáló burkolatok tökéletesen beilleszthetőek szinte bármilyen stílusba.

Általánosságban elmondható, hogy a kőmintás, vagy kőhatású burkolatokat egy romantikusan karakteres megjelenés jellemzi. Igaz ez a Navarti Safeer kőmintás burkolat kollekcióra is.

A kőmintás Navarti Safeer burkolatcsalád tökéletes kőhatású mázréteggel rendelkezik, kényelmesen burkolható, és fagyállósága révén akár az erkély vagy terasz falának, vagy a homlokzatnak a burkolata is lehet.

Ugye Önnek is az a benyomása a természetes kisugárzású felületeket látva, hogy a csendes tavaszi, nyári estéken megnyugvást, barátságos hangulatot hoznak a környezetükbe, így a teraszon, erkélyen töltött baráti beszélgetések, pihenés, ejtőzés hangulata felér egy nyaralás élményével.

Homlokzatburkolatként mediterrán hatást kelt, ami a barátságos kisugárzásával, stabilitást szimbolizáló megjelenésével a biztonságos otthont képviseli.

Beltéri felhasználásnál a falra burkolva alkalmazhatjuk egy-egy felület részleges burkolására is, vagy a teljes felületre, akár a nappaliba is. A kőmintás Navarti Safeer falburkolat család burkolásánál szinte csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknek.

Otthonunk bármely helyiségébe burkolva a természet közelségét szimbolizálja kőmintás felületével, figylem felkeltő, mégis kellemesen barátságos környezetet teremt.

Többféle színárnyalatból választhatjuk ki otthonunk sítlusához, és ízlésvilágunkhoz a leginkább illőt.

Anyagát tekintve mázas gres porcelán burkolat, melynek mázrétege matt felülettel biztosítja a természetes kőhatást, fagyálló tulajdonságokkal.

A Navarti Safeer kőmintás burkolatot választva kontrasztos romantikát, barátságos kisugárzást csempészhetünk otthonunkba, így termtve meg otthonunk melegét.

Read previous post:
A metro csempe különlegessége

A metro csempék klasszikusnak számítanak, bár ma a reneszánszukat élik. A modern lakberendezéshez is kiválóan illeszkednek a klasszikus metro csempék....

Close