Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Miért jó a fahatású kerámia burkolat?

A fa, vagy épp fa hatású burkolatok népszerűsége töretlen. Ez nem meglepő, a fa természetességével, melegséget sugárzó megjelenésével az otthonosság egyértelmű érzése lengi be a lakást, így válik belőle valódi, ízig-vérig otthon.

Ám valódi fa anyaggal burkolni, építeni, és azt rendszeresen karban tartani, kezelni fáradságos, és sok odafigyelést igényel, és bevalljuk őszintén, igen borsos ára van a valóban kiváló minőségű, vízzel szemben is ellenálló fa burkolatoknak.

Ezzel szemben a fa hatású kerámia burkolatok, vagy vinyl burkolatok pénztárcabarát megoldást nyújtanak úgy, hogy nem kell kompromisszumokat kötnünk sem a design, sem a felhasználási terület tekintetében.

A fa hatású kerámia burkolatok között hatalmas a szín és mintaválaszték, így bárki megtalálhatja a számára ideális színáranyalatot és faerezet mintát a választékban.

Ugyan ez évényes a manapság egyre népszerűbb vinyl burkolatok esetében. Érdemes tájékozódni e tekintetben is, hisz a vinyl burkolat melegburkolat, rugalmas anyagból, ami a kívánt formára is vágható, hajlítható a lekerekített sakrkakban, boltíveknél.

De nézzük csak a fahatású, avagy famintás padlólapok jellemzőit:
– költséghatékony megoldás
– könnyen tisztítható, tisztán tartható
– nem igényelnek felületkezelést, impregnálás
– burkolható vizes helyiségekbe éppúgy mint konyhába, nappaliba
– kültéri felhasználásra is találunk csúszásmentes famintás padlólapot

Famintás kerámia padlólapot választani időtálló és sokoldalú megoldás, hisz vízállóak, strapabíróak, és mind e mellett természetességükkel illenek a laberendezési trendekbe, és természetes kisugárzásukkal bárkit magával ragadnak.

Fürdőszoba, fahatású burkolat

 

Oly sokan vágyunk fa padlóra olyan helyiségekbe is, ahol nem praktikus, vagy a célra alkalmas valódi trópusi fa igen borsos ára miatt lemondunk róla. Ilyen esetekben is tökéletes döntés fa hatású kerámia burkolat választása. A mai, fejlett technológiának köszönhetően ezek a fa hatású kerámia burkolatok megszólalásig hasonlítanak a valódi fára.

Szemet gyönyörködtető látványt, melegséget sugárzó felületet eredményez a fa hatású padló a lakás bármely helyiségében. A fa hatású kerámia burkolat padlófűtés esetén is használható, és kültéri felhasználásra is találunk megoldást a kereskedések kínálatában.

Ragno Woodcraft Antracite padlólap

Read previous post:
Mit jelent az IP védetség világítótestek, lámpák esetében?

Manapság főként a LED fényforrások műszaki információi tartalmaznak IP védettségi adatot. Ez az adat sokunk számára elsőre nem igazén érthető,...

Close