Burkolat Kültér, kert

Gyorsan kivitelezhető, esztétikus burkolat a teraszra – WPC teraszburkolat

Aki időtálló, könnyen burkolható és könnyen tisztítható teraszburkolatot keres, annak a WPC teraszburkolat ideális választás. Nem igényel különösebb karbantartást, tisztítása, tisztán tartása is rendkívül egyszerű, akár slaggal is átmoshatjuk bármikor.

A WPC burkolatok rendkívül kemény, ellenálló teraszburkolatok, melyek ideálisak családi házak terasz burkolataként, kerti burkolatként, vagy akár nagy forgalmú kültéri területerk, vendéglátó helyek teraszburkolataként.

Anyaga UV álló, a napsugárzás nem károsítja, ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. Nem igényel karbantartást, különleges felületkezelést, bármikor átseperhetjük, vizes ronggyal felmoshatjuk, vagy akár nagyobb nyomással, slaggal is átmoshatjuk.

WPC, Műanyag Fa kompozithoz teraszburkolat

A WPC teraszburkolatok anyaga egy speciális fa-műanyag keverék: 60% fa- és bambusz rostpor, 30% nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és 10% vegyi adalékanyag keveréke. Magas hőmegmunkálással történő előállítása során arra törekednek, hogy a fa és a műanyag előnyös tulajdonságait ötvözzék, a kedvezőtleneket pedig kiküszöböljék. Az újra hasznosított fa-műanyag kompozit angyaguk a fa szépségével és a műanyag erejével, tartósságával ötvözve teremtik meg a tér hangulatát.

A WPC teraszburkolat előnyei a fával szemben:

  • Környezetkímélő – 100%-ban újrahasznosítható.
  • A vízzel és más nedvességgel való nagyfokú ellenállóság, stabilitás jellemzi, nem repedezik, nem duzzad meg és nem deformálódik el a nedvességtől.
  • A kártevőkkel és a termeszekkel, hangyákkal szemben ellenálló, hosszú élettartam jellemzi.
  • A WPC anyaga lehetővé teszi a megfelelően rugalmas szerkezetek kialakítását is.
  • Könnyen és sokoldalúan feldolgozható – szögelhető, gyalulható, fűrészelhető, fúrható és a felület festhető is.
  • A telepítése szintén könnyen megoldható – Megfelelő szerkezeti megoldásának köszönhetően a telepítés idő- és költség kímélő. A WPC nem igényel javítást vagy karbantartást, és könnyű tisztán tartani.
  • Hangszigetelő és energiamegtakarító. Belső térben az energiamegtakarítása akár 30% is lehet.

WPC, Műanyag Fa kompozit teraszburkolat

A rendszer elemei – anyagszükséglet 1 m2-hez:
– 6,85 m alaplap
– 3m párnafa
– 4m szegőléc
– 20 db csavar
– 20 db klipsz

A WPC burkolattal történő burkolás gyors és egyszerű, nem jár napokig tartó munkával, a hagyományos csemperagasztós burkolattal ellentétben fektetés után azonnal járható, és akár meglévő burkolatra is fektethető.

Ha gyors és tiszta munkával szeretne új teraszburkolatot, válasszon WPC burkolatot teraszára, kertjébe, 5 év gyártói garanciával.

WPC, Műanyag Fa kompozit teraszburkolat

Read previous post:
Miért jó a fahatású kerámia burkolat?

A fa, vagy épp fa hatású burkolatok népszerűsége töretlen. Ez nem meglepő, a fa természetességével, melegséget sugárzó megjelenésével az otthonosság...

Close