Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha

Modern mégis hagyományos: Khan Nove csempe kollekció

Klasszikus márványhatású csempemintázattal modern öszképet varázsol az enteriőrbe a fürdőszobába álmodott Khan Nove burkolat kollekció. A nagy méretű színátmenetes csempék letisztult kisugárzása eleganciát teremt, amit a mozaikmintás dekorcsempével kombinálva egy kis játékossággal fűszerezhetünk.

A Khan Nove csempe család felhasználása fantáziánk játékosságának köszönhetően széleskörűnek mondható, mivel a világosabb, és stötétebb szürke apró, színátmenetes mozaikokból álló dekorcsempéjének köszönhetően nagyon jól illik a fürdőszobán kívül konyhába is. Sőt! Akár étkezőbe, nappaliba, esetleg lábazatburkolatként, vagy egy-egy falfelületet burkolva igazán modern, lendületes és egyben bátor képet kölcsönöz a helyiségnek.

Csempéi a 20×50 cm-esek, ezzel nagy méretű csempének számítanak, felületük fényes, így bátran használhatjuk modern, letisztult otthonok burkolataként. A Nova Gray (szürke) és a Nova Light Gray (világosszürke) csemépék egymással jól kombinálhatóak, őket tökéletesen kiegészíti a Nova Mosaic Gray mozaik hatású dekorcsempe, mellyel fiatalos lendületet vihetünk az összképbe.

Konyhába jól illenek a mozaik hatású csempék, így a Khan Nova Mosaci Gray dekorcsempe például a konyhapult, mosogató, gáztűzheyl mögötti falfelület burkolataként tökéletesen megállja a helyét. A Khan Nova csempecsalád konyhai felhasználása kifinomult ízlést, és barátságosságot sugároz.
Fontos szem előtt tartanunk, hogy a konyhabútor és a választott csempe színvilága illeszkedjen egymáshoz, akár világos, akár sötétebb árnyalatú bútort választunk.

Ha ultra elegáns, már-már kimért, letisztult design a cél, tervezzünk a Khan Nove Light Grey, vagy Nova Grey csempe bármely színének önálló felhasználásával, és akár feldobhatjuk a burkolatot a mozaik hatású dekorcsempével, ami egy kis lazaságot csempészhet az összképbe.

A Khan Nove csempecsalád padlólapja a Nove Grey (szürke) színben elérhető, 33,3×33,3 cm mérettel, szintén márvány mintás, azonban a Nove csempékkel ellentétben matt felületű. A Khan Nova Grey padlólap mázas gres procelán, magas, PEI4 kopásállóságú, így a lakás bármely pontján alkalmazható beltéri burkolatként, akár konyhában, akár fürdőszobában is.

Legyen célunk egy modern fürdőszoba, vagy akár konyha, nappali, étkező, a Khan Nove burkolat kollekció kitűnő választás modern, vagy akár klasszikus otthokba is egyaránt.

Read previous post:
Betonjavító rendszer – megoldás az LB-Knauf-tól

A beton és a vasbeton a legelterjedtebb építőanyagok világszerte, mert jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, alacsony a karbantartási igényük. A panel...

Close