Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

A természet közelsége Zalakerámia burkolattal: Agex kollekció

A Zalakerámia Agex padlólap családdal megteremthető a természetes harmónia és a barátságos összkép fürdőszobában, konyhában, vagy a lakás bármely helyiségében. A kollekció kellemes, meleg színei, valamint kivételes szépségű fahatású felülete nagyban hozzájárulnak ehhez.

Az Agex padlólap kollekció egy világosabb beige, és egy kellemesen meleg barna színből áll. Ezek a színek a fahatású felülettel az Agex padlólappal burkolt otthont természetközelivé, barátságossá varázsolják. Az enteriőt áthatja a természet nemes egyszerűsége és megnyugtató légköre.

Agex ZGD 60055, 30*60 cm

Az Agex padlólapok megnyugtató felületeket teremtenek, stabilitást sugároznak. Továbbá visszafogottságuknak köszönhetően remekül kombinálhatóak sötétebb színekkel is a berendezésben, melyek segítenek azok kiemelésében.

Agex ZGD 60056, 30*60 cm

A Zalakerámia Agex padlólapok természetes időtállóságot kölcsönöznek szinte bármilyen stílusú otthonnak. Modern vagy épp klasszikus berendezés esetén is tökéletes stbilitást képviselnek a fa mintázatnak köszönhetően.

Csúszásmentessége R9-es, így általános célra ajánlott, pl. fürdőszoba, konyha, nappali, esetleg egyéb szobék burkolataként, vagy akár irodák, üzletek hangulatos burkolataként is megállja a helyét.

PEI 4 (magas) kopásállósága, és gres kőporcelán anyaga révén a lakás bármely helyiségébe ajánlható, még az erősen igénybevett helyiségek burkolására is alkalmazható. Fagyállósága révén kül-, és beltérbe egyaránt alkalmazható, így csodálatos terasz, erkélyburkolatunk lehet a Zalakerámia Agex termékcsalád által, otthonunk beltéri burkolatával összhangban.

A matt felület a fahatású textúrával igazán természetközelivé teszi, a valódi fára szinte megszólalásig hasonlít. A 30*60 cm-es méretével párosulva ez annyit tesz, mintha valódi fa deszkákkal burkoltuk volna a helyiséget, ám tisztítása egyszerű, és nem igényel felületkezelést, különösebb karbantartást, hisz kerámia burkolatról van szó.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Zalakerámia Agex kollekció – enteriőr

Read previous post:
Hidegburkolat a selyem finomságával: Khan Silk kollekció

A Khan Silk kollekció csempéi és padlólapja nem mindennapi, textil hatású textúrájával igazán különleges eleganciát képvisel. Modern, kivételes stílusú felületeket...

Close