Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Rendhagyó arculat – Del Conca Amarcord csempék

Az Amarcord csempe kollekció az olaszországi székhelyű Del Conca gyár egyik legeredetibb alkotása. A cég nemzetközi szinten méltán híres a kiváló minőségben készülő, és művészi szinten kidolgozott termékeiről.

A Del Conca Amarcord termékekkel egy időutazáson vehetünk részt otthonunkban. A termékcsalád arculatához a fél évszázaddal ezelőtt oly népszerű cementlapok adták az alapötletet. Ez a stílus a mai irányzatokhoz igazítva, üdítő színekkel felruházva igazi különlegesség a falburkolók piacán.

amarcord2A Del Conca Amarcord kollekció a ma igen elterjedt monokróm és minimalista trendek világában egy igazi kis szigetet képez. Különbözősége tagadhatatlan. Egyszerre dobogtatja meg az otthonosságot sugárzó rusztikus felületek szerelmeseinek szívét, és a bájos, derűt árasztó visszafogott színkavalkád híveit.

Az Amarcord fürdőszobai és konyhai falburkolat termékcsalád négy elemből tevődik össze. A kollekció gerincét a Gradisca fantázianevű csempék képezik, melyek kiegészülnek egy mozaikcsempével, listellokkal és egy egyszínű fehér csempével.

amarcord3Az Amarcord Gradisca 20 cm*20 cm-es csempék mind színükben, mind mintázatukban változatos kivitelben készülnek. De minden darab hangulatában hasonló, így jöhet létre a harmónia közöttük. A változatos geometrikus és növényi motívumokkal készülő Gradisca csempékkel tökéletes patchwork hatást érhetünk el a falfelületeken. A véletlenszerűség az ismérve az Amarcord családnak. Ez abban is megnyilvánul, hogy csomagoláskor egy dobozban 27 darab eltérő mintázatú csempe kap helyet.

Az Amarcord Gradisca csempéket remekül kiegészíti a Mosaico nevű 20 cm*20 cm-es mozaik csempe, mely rajzolatát a csempék után kapta. Az egy mozaikcsempét összetevő kisebb darabok rusztikus szélekkel rendelkeznek. Ez a tulajdonság szépen illeszkedik ebbe az eredeti koncepcióba.

A Del Conca Amarcord kollekció választékát tovább bővíti a csempékkel egyező mintájú listello választék, melyek 3 cm*20 cm-es méretben készülnek. Ezek esetében szintén véletlenszerű a csomagolás, 6 darabot kapunk egy dobozban.

amarcord4

Az Amarcord termékcsalád negyedik eleme a semlegességével válik tökéletes kiegészítővé. A 20 cm*20 cm-es fehér színű Bianco csempe matt felületével a pezsdítő árnyalatok és motívumok összekapcsolója. Segíti a különbözőségek összhangba hozását, és azok szépségének kiemelését.

A Del Conca Amarcord család tagjai kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek mind a nedvességgel és pártartalommal szembeni ellenállás tekintetében, mind a tartósság vonatkozásában. Burkoljuk akár a konyhánk, akár a fürdőszobánk falfelületeit a Del Conca Amarcord csempékkel, évtizedeken át megbízható és esztétikus felületeket kapunk.

 

Read previous post:
Modern természetesség famintás padlóval

Napjaink divatjának jellemzője a természetesség követése, modern elvárásokkal. A famintás padlólapok tökéletesen kielégítik mindazok igényeit, akik fa burkolatot szeretnének lakásuk...

Close