Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Fa burkolat a lakás bármely pontján – Ecology padlólapok

Oly sokan vágyunk fa padlóra olyan helyiségekbe is, ahol nem praktikus, vagy a célra alkalmas valódi trópusi fa igen borsos ára miatt lemondunk róla. Ilyen esetekben is tökéletes döntés fa hatású kerámia burkolat választása. A mai, fejlett technológiának köszönhetően ezek a fa hatású kerámia burkolatok megszólalásig hasonlítanak a valódi fára.

Fürdőszobába, konyhába, vizes helyiségekbe valljuk be, nem szívesen tennénk valódi fa burkolatot. A konyhában nagyobb igénybevételnek van kitéve a padló, mint a lakás bármely pontján, a fürdőszobában pedig a nagyobb mennyiségű padlóra is kerülő víz miatt az “átlagos” fa padlóburkolat használata nem ajánlott. Burkolhatnánk valódi trópusi fával, ám akinek péztárcája nem engedi, annak sem kell csüggedni. Fahatású kerámia burkolat az, mely igényeit kielégítheti.

Szemet gyönyörködtető látványt, melegséget sugárzó felületet eredményez a fa padló a lakás bármely helyiségében. Az Opera Ecology fahatású kerámia padlólap családja lehetőséget ad arra, hogy fürdőszobánkban, nappalinkban, konyhánkban, vagy egyéb, akár party helyiségekben is élvezhessük a fa burkolat optikai előnyeit.

opera-ecology-shubbyAz Ecology Shabby famintás padlólap 15*90 cm-es méretével, koptatott felületével a retro és a modern stílusú környezetbe is beilleszthető.

Éke lehet a lakás bármely pontjának; beilleszthető vintage stílusú konyhánkba, fürdőszobánkba, de a modern nappali, party helyiségek hangulatára is nagy hatással van. Világos szín, koptatott hatás, mégis barátságosságot sugárzó felületek az Ecology Shabby fahatású kerámia padlólappal.

 

ecology-quercia-padlolap-burkolvaA valódi, színezetlen, igazán természetes fa burkolatot kedvelők az Ecology Quercia padlólapban találhatják meg álmaik burkolatát. A tölgy színnek, és mintázatnak köszönhetően szobába, konyhába, fürdőszobába, vagy bármely egyéb helyiségbe is beilleszthető, szinte bármilyen stílushoz.

Legyen szívünkhöz közel álló a moderntől a klasszikus stílusig bármely irányzat, az Ecology Quercia fahatású padlólapok elnyerik tetszésünket.

 

opera-ecology-castagnoSötétebb színeket kedvel a padlón? Az Ecology Castagno fahatású kerámia padlólap sötétbarna színével, faerezetével  természetességet csempészhet modern otthonunkba.

Nappali, konyha, party-helyiség – ahol nagyobb igénybevételnek kell megfelelni, az Ecology Castagno megállja a helyét.

Gesztenye szín, famintás küllem, mely a természet közelségét varázsolja lakóterünkbe.

A fára megszólalásig hasonlító mintázat, 15*90 cm-es méret, időtálló, strapabíró, igényes kivitel, a lakás bármely helyiségébe – ez az, mely az olasz Opera Ecology padlólapjait leginkább jellemzi.

 

Read previous post:
Rendhagyó arculat – Del Conca Amarcord csempék

Az Amarcord csempe kollekció az olaszországi székhelyű Del Conca gyár egyik legeredetibb alkotása. A cég nemzetközi szinten méltán híres a...

Close