Burkolat Kültér, kert

Semmelrock AirPave kültéri burkolatok – hová, hogyan fektessük?

A Semmelrock újdonsága a 2 cm-es porcelán Air Pave kültéri burkolat kollekció. Négyféle színárnyalatban elérhető, igazán modern, magas minőségű, porcelán burkolat, melynek formavilága és szerkezete igazán meghatározó a kertben, teraszon, vagy a medence körül.

Ha egyedi, exkluzív kerti burkolatra vágyik kerti pihenőjében, a teraszon, a medence körül, vagy hangsúlyosan elegáns kerti utat szeretne, a Semmelrock AirPave porcelán burkolatait Önnek tervezték.

AirPave procelán lapok kifinomult desing-ja, elegáns megjelenése kivételes eleganciát sugároz, különböző fektetési lehetőségeinek köszönhetően többféle módon is kialakíthatóak az előkertek, bejárati részek, medence körüli területek és járdák burkolatai.

Semmelrock AirPave Panama Nacar

Az AirPave Panama porcelán lapokat a letisztult elegancia jellemzi. A Panama lapok finom, kőszemcsés felülete és harmonikus színei különösen elegáns, exkluzív és bensőséges hangulatot teremtenek.

Az AirPave Monaro lapok hangsúlyos megjelenésükkel varázsolnak szikrázó miliőt, hisz a lapok enyhén domború struktúrája finoman csillogó-szemcsés design-t kapott, így szinte fényt hoz az éjszakába a kertben töltött holdvilágos estéken. Beton térkővel kombinálva különleges átmenet alakítható ki a ház körül.

Semmelrock AirPave Monaro Nocturno

Harmonikus kombinációk képezhetőek a Semmelrock AirPave porcelán lapokkal a kertünkben, legyen szó járdák, lépcsők, teraszok vagy akár medence körüli felhasználásról. Exkluzivitás és elegáns design jellemzi, ahol a különböző színek és felületi struktúrák kombinálása igazán sokrétű, a tervező kreativitásán múlik az egyedi mégis kifinomult megjelenés.

Mivel a Semmelrock AirPave lapok kombinálhatóak térkövekkel a kertben, így a gondos tervezés és a kombinálás lehetősége miatt szabadjára engedhetjük fantáziánkat, és a gondos tervezés eredményeként egy igazán harmonikus koncepció alakítható ki a bejárattól a kerten, udvaron át egészen a teraszig.

Az AirPave lapok esetén különböző fektetési lehetőségek közül választhatunk. Fektethetjük akár a fűbe, vagy akár kavicságyba is, de akár műanyag laptartókkal is végezhetjük a fektetést például a teraszra.

A Semmelrock AirPave lapok fektetési lehetőségei:

– drénhabarcsba (járdák, lépcsők teraszok és medencék környékére)
– drénszőnyegre (kerti utak, járdák és teraszok)
– kavicságyra (kerti utak, bejáratok és teraszok)
– fűbe (kerti utak)
– műanyag laptartókra (erkélyekre, teraszokra)

Bármely fektetési lehetőséget is választjuk az eredmény igazán különleges, exkluzív eleganciát sugárzó környezet lesz a kertben.

 

Read previous post:
Szabadtéri élettér, modern nagyvonalúság – Semmelrock AirPave kültéri burkolatok

A Semmelrock újdonsága a 2 cm-es porcelán Air Pave kültéri burkolat kollekció. Négyféle színárnyalatban elérhető, igazán modern, magas minőségű, már-már...

Close