Burkolat Kültér, kert

Szabadtéri élettér, modern nagyvonalúság – Semmelrock AirPave kültéri burkolatok

A Semmelrock újdonsága a 2 cm-es porcelán Air Pave kültéri burkolat kollekció. Négyféle színárnyalatban elérhető, igazán modern, magas minőségű, már-már exkluzívnak mondható kültéri burkolat teraszra, medencék köré, kerti utak kialakítására, vagy akár erkély, tetőtéri terasz burkolataként.

A Semmelrock AirPave porcelán lapokat a modern nagyvonalúság jellemzi. Eleganciájával, dekoratív felületével egyedi, elegáns és modern, letisztult stílust ad teraszának, sőt, egész kertjének.

A kifinomult formavilág és design kiegészül egy nagy méretnek mondható lapérettel, 2 cm lapvastagsággal, ami válogatottan dekoratív felülettel párosul.
A lapok méretpontosságának köszönhetően szoros illeszthetőséget tesz lehetővé az AirPave porcelán burkolat kollekció, így igazán letisztult, exkluzív felület alakítható ki.

Az AirPave lapok igen magas minőségét és exkluzivitását mi sem bizonyítja jobban, minthogy a lapok egyesével csomagoltak.

Kiemelendő, hogy az AirPave 2cm-es lapok jól kombinálhatóak más Semmelrock térkövekkel, térburkoló lapokkal is, tehát bátran engedje szabadon fantáziáját, és teremtse meg stílusának egyediségét környezetében.

Az AirPave lapok közül például a Panama szinte minden stílushoz jól illeszkednek, legyen az nosztalgikus, klasszikus, vagy akár vintage, de igen jól illenek a modern vagy éppen a rusztikus stílushoz is. Harmonikus színek, lágy, tiszta vonalak bensőséges szabadtéri pihenőhelyet teremtenek.

Az AirPave Monaro enyhén struktúrált, csillogó felülete fényt hoz az éjszakába, holdfénynél szinte beragyogja a környezetét. A lapok ragyogása és az éjszaka fényének összjátéka magával ragadó milliőt teremt.

A desing mellett fontos kiemelnünk az AirPave lapok praktikusságát is. Hisz az exkluzív, elegáns terasz, kerti burkolat nem fakul, hosszú élettartamú, szilárd és tartós. Mind ezek nem mellékes, hogy könnyen tisztítható, karbantartható. Sőt! Mi több, felszedhető, átrendezhető, áttelepíthető, tehát újra rakható mindenféle sérülés és a lapokon megjelenő nyomok nélkül.

Az AirPave porcelán lapok előnyei:

– UV álló, színtartó, kopásálló
– ellenáll a hőmérséklet-ingadozással szemben
– szilárd és tartós
– csúszásmentes felülettel rendelkezik
– ellenáll a fagynak és vegyszereknek
– könnyen tisztítható és karbantartható
– könnyen felszedhető és újra burkolható

Igazán exkluzív teraszt, kerit utat, vagy keri pihenőt alakíthat ki az AirPave porcelán lapok felhasználásával, szinte bármilyen stílusban. Kifinomult megjelenés jellemzi, így otthona környezetének eleganciája emelkedik az AirPave porcelán lapok lerakásával.

Read previous post:
Kerámia vagy gres porcelán padlólap? 6 tipp a jó választáshoz II.

Bár a gres porcelán és az égetett agyag kerámia ugyan úgy a hidegburkolatok közé tartoznak, ám mégis kicsit más padlóburkoló...

Close