Burkolat Csempe Padlólap

Progress lapszintező – nagyméretű burkolólappal is precíz felület

Manapság a piaci igények és lakberendezési trendek változásának hatására egyre nagyobb méretű burkolólapok, csempék kerülnek forgalomba, és bizony ezek burkolása is nagyobb precizitást, pontosabb munkát igényel. Például a Progress lapszintező célja is a precíz és egyben gyors burkolás elősegítése.

Progress lapszintezővel nem csak pontos munkát végezhetünk, hanem segítségükkel a munkafolyamat egyszerűsödik, gyors és pontos burkolat lesz az eredmény padlólap és csempe esetén egyaránt.

A Progress lapszintező tehát egy burkolat szintező, burkolást segítő eszköz, ami nagyméretű csempék burkolását segíti elő, hogy egyenes, teljesen sík felületet érhessünk el a lapok közötti szintkülönbségek nélkül. Tekerős burkolat szintező, melynek rendkívül egyszerű a használata, és rövidíti a burkolási időt is.

Főként nagyméretű csempék, padlólapok burkolásánál ajánlott a Progress lapszintező használata, akár 30×30 cm lapmérettől egészen 120×120 cm lapméretig, vagy még nagyobb lapoknál is.

Progress lapszineztő használható:

– 30×30 cm-től szinte bármilyen padlólap, csempe méret esetén
– 1, 2, vagy 3 mm fugavastagságban
– 3-tól 40 mm burkolólap vastagságig
– fali csempék, padlólapok sík rögzítésére
– eltérő méretű csempék szintezésénél
– vékony csempéknél

Miért használjunk lapszintezőt?

– tökéletes síkba igazíthatóak a csempék, padlólapok, elkerülhetőek a burkolólapok közötti esetleges szintkülönbségek
– nem mozdul el a burkolat a burkolási munkálatok közben
– eltérő csempevastagság esetén is sík felületet alakíthatunk ki

Ha burkolószakemberként használjuk, csökkentjük az esetleges reklamációra okot adó hiba lehetőségét.

A Progress lapszintező tekerős elven működik. Szintező talpat kereszt, vagy T alakú változatban vásárolhatunk, 2, 3 mm fugavastagságban, külön eltolásos-, vagy hálós burkoláshoz. A szintező talphoz forgatható rászorító kupakot kell vennünk, amit a szintezőtalp csavarszerű szárára kell tekerni a burkolólapig, a lap leszorításához.

Fényes felületű burkolólapok esetén sem kell aggódnunk az esetleges karcolódás miatt, hisz a Progress lapszintező rendszerben megtalálható a forgatható kupakhoz karcolódás védő alátét is.

Nagy méretű burkolólapokkal nehezebb a burkolási munka, ám a Progress lapszintező használatával gyors és precíz munkát végezhetünk, hogy a padló vagy fal burkolata tökéletesen sík, kifogástalan megjelenésű legyen.

A Progress lapszintező használata nagyon egyszerű, az alábbi video bemutatja:

Read previous post:
Semmelrock AirPave kültéri burkolatok – hová, hogyan fektessük?

A Semmelrock újdonsága a 2 cm-es porcelán Air Pave kültéri burkolat kollekció. Négyféle színárnyalatban elérhető, igazán modern, magas minőségű, porcelán...

Close