Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Természetesség a padlón Zalakerámia Milton padlólappal

A természet ihlettel, a Zalakerámi megvalósította: Milton fahatású padlólapokkal, melyek rendkívül jó ár-érték arányukkal, és sokrétű felhasználásukkal hódítanak. Kül-, és beltérbe egyaránt burkolhatóak.

Mivel a Zalakerámia Milton padlólapok magas kopásállósággal rendelkeznek, fagyálló gres padlólapok, így otthonunk bármely helyiségébe, akár kültérre, a teraszra, erkélyre is burkolhatóak. Csúszásmentességük R9-es, általános felhasználásra ajánlottak.

Ha padlófűtéssel rendelkező helyiségbe tervezzük, mindenképpen flexibilis csemperagasztót és fugázót használjunk!

Szeretné a fürdőszobájában is a természetességet becsempészni? A fürdőszobába, vizes helyiségekbe is alkalmas valódi fa padlók ára igen borsos, ám kiválthatóak faminás kerámia padlólappal, így a természetesség a valódi fa padlók árának töredékéért költözhet be fürdőszobájába.

A Milton padlólapok kopásállósága PEI 4., azaz magas, így nagyobb igénybevételű helyiségekbe is alkalmas, például bátran burkolhatjuk kültéri folyosóra, és akár konyhába is, így otthonunk környezetébe beköltözik a természetesség, meleg, barátságos hangulatot teremthetünk már a padlóburkolattal.

 

Faminás erezete a valódi fára hasonlít, ám a valódi fától jóval strapabíróbb, univerzálisabb, könnyen tisztán tartható padlólapot kapunk a Zalakerámia Milton padlólapok által.

A Milton padlólapok kétféle színben kaphatóak, barna, és világosbarna, így a sötétebb, illetve a világosabb színeket kedvelők is megtalálják.

Otthonunk barátságos kisugárzását könnyedén megteremthetjük famintás burkolattal, így a fa melegsége és természetessége hatja át környezetünket.

Read previous post:
Modern természetesség, skandináv stílus: Paradyz Marathon csempe család

A Paradyz Marathon kollekció grafit színeivel és fa hatású mitázatával rendkívül jól illeszkedik a skandináv belsőépítészedi stílushoz, természetességet képvisel konyhában,...

Close