Beltér Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Barátságos elegancia a Zalakerámia Textil burkolat kollekcióval

Kifinomult elegancia és különlegesség jellemzi a Zalakerámia Textil kollekció csempéit és padlólapjait. E termékcsalád garantáltan kivételes felületek kialakítását teszi lehetővé fürdőszobába, sőt, akár nappaliba is egyaránt.

A Zalakerámia Textil csempék kétféle színárnyalatban készülnek, melyeket dekorelemek egészítenek ki. A teljes termékcsalád barna és beige, valamint árnyalatait tartalmazza, szövetre hasonlító textúrával, így igazán barátságos, ám egyben elegáns és különleges környezetet teremt.

E termékcsalád csempéi maximálisan követik a mai trendeket, hisz 30*60 cm-es méretükkel nagy méretű csempének számítanak.

 

A Textil termékcsalád dekorelemei barátságos virágmintás derkorcsempével, valamint  listellója indás levél mintázattal lopják be a természetet otthonunkba. Valamint a csíkos mintázatú dekorcsempe kimért eleganciát, mégis meleg kisugárzást kölcsönöz.

A Zalakerámia Textil termékcsalád meleg barátságossága a barna és bézs színben rejlik, melyet méginkább erősít a textilhatású struktúra. A dekorelemekkel kombinálva igazán kellemes környezetet teremthetünk.

A Textil burkolat családban megtalálható a csempék színvilágához illeszkedő padlólap is barna-bézs színben, 30*30 cm méretben, PEI 4. (magas) kopásállósággal, így ajánlható fürdőszobába, étkezőbe vagy akár nappaliba is. Padlófűtés esetén is bátran alkalmazhatjuk, kizárólag flexibilis burkolatragasztó és fugázó felhasználásával.

A Zalakerámia Textil kollekció rendkívül exkluzív, textil hatású textúrájával pazar megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, legyen szó akár a fürdőszobáról, akár a nappaliról. Nem mindennapi selyemszerű tapéta hatását kelti a falon, mely igazán modern, elegáns környezetet teremt.

Read previous post:
Természetesség a padlón Zalakerámia Milton padlólappal

A természet ihlettel, a Zalakerámi megvalósította: Milton fahatású padlólapokkal, melyek rendkívül jó ár-érték arányukkal, és sokrétű felhasználásukkal hódítanak. Kül-, és...

Close