Beltér Burkolat Kültér, kert

Természetesség, romantika kőmintás burkolattal: Keros Icaro kollekció

Természetes kisugárzás, karakteres megjelenés jellemzi a Keros Icaro burkolatcsaládot, melyet kül-, és beltérbe is alkalmazhatunk, fal-, és/vagy padlóburkolatként is megállja a helyét, és mind e mellett egyedi miliőt varázsol otthonunkba.

A kőmintás Keros Icaro burkolat kollekció tökéletes kőhatású mázréteggel rendelkezik, kényelmesen burkolható, és PEI IV. (magas) kopásállóságának köszönhetően falburkolatként és padlóburkolatként is alkalmazható, bármely helyiségben, vagy akár kültérben is.

A természet közelségét képviselik a kőmintás burkolatok, leginkább a mediterrán stílus kedvelői számára nyújtanak igazán vonzó design-t, ám természetességüknek köszönhetően jól beilleszthetőek a eltisztult, modern stílust képviselő otthonokba is.

Mivel fagyálló kerámiaburkolatról van szó, a Keros Icaro burkolat család a terasz, erkély vagy a homlokzat burkolataként is megállja a helyét.
Gondoljunk csak bele, a természetes kisugárzású felületek a csendes tavaszi, nyári estéken megnyugvást, barátságos hangulatot teremtenek a környezetükben a teraszon, erkélyen töltött baráti beszélgetések, pihenés, ejtőzés alkalmával.

Homlokzatburkolatként monumentális, ám barátságos kisugárzással, stabilitást szimbolizáló megjelenésével a biztonságos otthont képviseli.

Falra burkolva alkalmazhatjuk egy-egy felület részleges burkolására is, vagy a teljes felületre, akár a nappaliba is, szinte csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknek.

Étkezőbe, konyhába, nappaliba burkolva a természet közelségét szimbolizálja kőmintás felületével, figylem felkeltő, mégis kellemesen barátságos környezetet teremt.

A Keros Icaro burkolat kollekció esetén többféle színből választhatjuk ki otthonunk sítlusához, és ízlésvilágunkhoz a leginkább illő színt.

Anyagát tekintve mázas gres porcelán burkolat, melynek mázrétege matt felülettel biztosítja a természetes kőhatást, fagyálló tulajdonságokkal.

A Keros Icaro kőmintás burkolatot választva kontrasztos romantikát, barátságos kisugárzást csempészhetünk otthonunkba, így termtve meg otthonunk melegét.

 

Read previous post:
Kőmintás burkolat egyszerűen, bármilyen stílsuhoz

A termékszetes kő, vagy kőhatású falburkolatok, valamint a tégla látványos megjelenése a falakon szinte bármilyen lakberendezési sítlusba beilleszthetőek, legyen az...

Close