Beltér Burkolat Konyha Otthon, lakás

Kőmintás burkolat egyszerűen, bármilyen stílsuhoz

A termékszetes kő, vagy kőhatású falburkolatok, valamint a tégla látványos megjelenése a falakon szinte bármilyen lakberendezési sítlusba beilleszthetőek, legyen az minimál, vagy klasszikus stílus.

A kőhatású falbukrolatok, vagy természetes kőburkolatok által egyedi megjelenést kaphat otthonunk. Akár egy-egy falfelületen is alkalmazhatunk kőmintás burkolatot, legyen otthonunk meghatározó stílusa mediterrán, minimalista, vagy akár klasszikus.

Sokrétű felhasználási területen gondolkodhatunk tégla hatású, vagy kőmintás falburkolatban is egyaránt. Burkolhatjuk a kandalló környékét kőhatású burkolattal, de a konyha vagy nappali burkolatát is megálmodhatjuk kőmintás falburkolóval.

Univerzális és egyszerű felhasználási módja miatt a Delap kőmintás burkolatok kínálják a legegyszerűbb megoldást, akár saját kezű burkolásra is.

A Delap kőhatású falburkolat magyar találmány, szabadalmaztatott MAGYAR TERMÉK! Különlegessége egyszerű felhasználhatóságában rejlik, költség-, és időhatékony kőhatású falburkoló anyag, kül-, és beltérbe egyaránt. Színes kőzetek, és márvány őrleményből készül, a felhasználás során rugalmas, mégis kőszilárdra köt a ragasztást követően.

Többféle mintázattal, és színárnyaltban elérhetőek, úgy mint:

  • terméskő
  • bontott tégla
  • dísztégla
  • szalagburkolat
  • hasított kő

Ha természetességet szeretnénk otthonunkba varázsolni, akár saját kezüleg, a Delap burkolatok tökéletes választás.
Nem kell vágószerszámot beszereznünk, hisz bármely mintázatú Delap falburkolatot könnyedén, ollóval méretre vághatjuk. Sőt! A sarokélekkel sem kell bajlódnunk, hisz rugalmasságának köszönhetően a Delap burkolatot sarokélre is hajthatjuk.

A Delap burkolat burkolásához csupán csemperagasztó, glettvas és egy háztartási olló szükséges!

Ha egyszerű felhasználású burkolatot keres, mely otthona stílusához jól illeszkedik, a Delap kőmintás burkolatok közül történő választás ár-érték arányban is elégedettséggel fogja eltölteni. Válassza bátran bármely mintázatot, akár saját maga is felburkolhatja egyszerűen.

 

Read previous post:
A harmonikus lakberendezés alapja

Otthonunk berendezése, a különböző lakberendezési stílusok követése átgondolt koncepciót, körültekintő tervezést igényel, hogy harmonikus otthont teremtsünk. Néhány alapelvet követve ez...

Close