Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha

Vinyl / LVT burkolat falburkolatként

A modern padló rendszerek lehetővé teszik a betonnak vagy fának látszó burkolatok egyszerű burkolását a falra is. Az ilyen falburkolatok nemcsak egyszerűen felhasználhatóak, burkolhatóak, hanem kellemes, különleges légkört teremtenek a térben.

Képzelje csak el akár konyhájában, akár fürdőszobájában a természetes fa hatású burkolatot a padlón, és/vagy akár a falon is! A legpénztárcabarátabb, mégis minőségi megoldás a vynil, avagy LVT panelek használata, melyek klikkes rendszerben, vagy ragasztós kivitelben érhetőek el.

A vinyl padló/ LVT padló 100%-ig vízálló, így bátran burkolhatjuk fürdőszobába, konyhába, a falra is, akár a meglévő burkolatra. Ezzel a módszerrel egyszerű, koszmentes, és rendkívül gyors egy-egy felújítás.

A vinyl padlóval / LVT padlóval történő burkolás rendkívül egyszerű, csupán egy gumikalapácsra és egy sniccerre lesz szükségünk, utóbbi a pontos méretre vágás miatt. Sniccerrel akár a vízkiállások pontos kivágására is lehetőségünk van, hisz az LVT lapok könnyen vághatóak.

Falra történő burkoláshoz az öntapatdós vagy ragasztós változatot ajánljuk. Az LVT padló anyaga nem merev, hajlékony, így boltívekhez, beltéri tartóoszlopohoz, vagy dekor oszlopok burkolására is kiválóan alkalmas, pontos és gyors burkolást tesz lehetővé.

Falra történő burkolás video»

Inspirációul álljon itt néhány fotó a vinyl /LVT burkolat falra történő helyezeséséhez:

 

Read previous post:
A laminált padló karbantartása, felújítása

A laminált padló egy nagyon könnyen kezelhető padlótípus. Tisztítása egyszerű, portlanítás, nedves mop-ot feltölrlés elegendő neki. Igen ám, de sajnos...

Close