Beltér Burkolat Laminált padló

A laminált padló karbantartása, felújítása

A laminált padló egy nagyon könnyen kezelhető padlótípus. Tisztítása egyszerű, portlanítás, nedves mop-ot feltölrlés elegendő neki. Igen ám, de sajnos előfordul, hogy makacsabb szennyeződésekkal van dolgunk, vagy szeretnénk felújítani, felfrissíteni, fényesíteni a régebbi laminált padlónkat.

Van megoldás! A HG tiszító, és/vagy fényezőszerek lesznek a segítségünkre.

Először is egy “gyorssegélyt” mutatunk be. A HG Lamináltpadló általános Spray szórófejes,  500 ml-es kiszerelésben kapható. Mindennapi használatra kifejezetten gazdaságos, és valamennyi fajta lamináltpadló tisztítására alkalmas. Elég néhányszor törlőkendőre vagy száraz felmosórongyra permetezni, és a lamináltpadló gyorsan tisztává varázsolható, anélkül, hogy meg kellene nedvesíteni. Könnyedén távolítja el az enyhe szennyeződéseket.

Szeretné a laminált padlót fényezni is a tisztítás közben? A HG, Lamináltpadló Fényező-Tisztító egy kellemesen friss illatú felmosószer-koncentrátum, amely helyreállítja a csillogást, biztonságos és gyors tisztítására szolgál. Oldjon fel 50 ml (fél kupak) terméket fél vödör (5 l) langyos vízben. Ezt követően tisztítsa meg a padlót kicsavart felmosó fejjel vagy felmosóronggyal, rendszeresen leöblítve azt a tisztító oldatban. A padlót nem szükséges leöblíteni vagy szárazra törölni, hagyja egyszerűen megszáradni. Rendkívül gazdaságos, hisz 1 liter 20 felmosáshoz elegendő!

Ha makacs szennyeződésekkel kell elbánni a laminált padlón, akkor a HG Laminált padlóhoz kifejlesztett Erős Tisztítószert ajánljuk. Nagy hatóerejű tisztítószer, amely biztonságosan és hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, a zsírt és a korábban esetlegesen felvitt utólagos védőrétegeket valamennyi típusú lamináltpadlóról. Oldjon fel 1 liter terméket fél vödör (5 l) langyos vízben, majd egy alaposan kicsavart
felmosórongy vagy felmosó fej segítségével vigye fel a felületre, miközben a tisztítóeszközt rendszeresen belemártja az oldatba. A padlót nem szükséges leöblíteni, vagy szárazra törölni, hagyja egyszerűen megszáradni.

Ha előzőleg fényezőt vittünk fel a padlóra, és szeretnénk eltávolítani, majd újra felvinni, a fényező eltávolítására is alkamas a HG Erős Tisztítószere. Töltse a hígítatlan terméket egy vödörbe, majd egy alaposan kicsavart felmosórongy vagy felmosó fej segítségével vigye fel a felületre. Néhány percig hagyja hatni, majd egy tiszta és jól kicsavart felmosó fej segítségével távolítsa el a folyadékot. Ezt követően jól kicsavart
felmosó fej segítségével egyszer vagy kétszer törölje át a felületet.

Fentebb említettük a laminált padló fényezőt, bár csak az eltávolítását. A HG, Lamináltpadló fényező  rendkívül erős védőréteget képez, megvédve a laminált padló felső rétegét az elhasználódás, a karcolás és az egyéb károsodások ellen. Csúszásgátló hatást biztosít. A HG lamináltpadló fényező egy könnyen felvihető folyékony polimer emulzió, amely száradást követően fényes, ultra vékony, ám rendkívül erős védőréteget képez, megvédve a laminált padló felső rétegét az elhasználódás, a karcolás és az egyéb károsodások ellen. A termék ezenkívül elfedi a homályossá vált felületeket és csúszásgátló hatást biztosít. Öntsön a hígítatlan folyadékból egy kis mennyiséget a padlóra, majd egy viaszfelhordó szivacs segítségével vékonyan, egyenletesen, egy irányba oszlassa el. Száradást követően az első rétegre merőlegesen felvihet egy második réteget is. 1 liter rétegenként körülbelül 60 m2 padlófelület fényezésére elegendő.

Read previous post:
Burkoljunk laminált padlóval – lépésről lépésre

A laminált padló jó ár-érték aránya, esztétikus, természetes hatású felülete, strapabíró mivolta, és rendkívül egyszerű és gyors fektetési módja miatt...

Close