Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Az arany luxusa a zuhanyzóban

Elsőre sokak számára ijesztő lehet az arany színű zuhanykabin, talán némi giccset is feltételez, ám a cikkünkhöz társított fotók önmagukért beszélnek. Bizony, lehet az arany színt is lehet ízlésesen felhasználni a lakberendezésben, a fürdőszobában.

Radaway Essenza PRO Gold szögletes zuhanykabin

A zuhanykabinok tekintetében a gyártók a kereslet sokszínűségét folyamatosan igyekeznek kiszolgálni. Nem meglepő tehát, hogy a szokványos fehér, és króm színek mellett mára elérhetőek további színek is, így a luxus kivitelben készülő, apró, arany részletekkel, arany profilokkal ellátott zuhanykabinok is megjelentek a kínálatban.

Választhatunk ma már íves, félköríves, szögletes, azon belül téglalap, négyzet, vagy akár ötszögletű zuhanykabint is. Ám a forma még nem minden. A profilok, az apró “színes” részletek tekintetében is lehetőségünk van kiválasztani az ízlésünknek legmegfelelőbbet, legyen az a hagyományos fehér, vagy króm, esetleg matt króm, vagy akár fekete, vagy épp arany színű profilokkal ellátott zuhanykabin.

Például a Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció sokszínűsége és légies megjelenése lenyűgöző. A Radaway Essenza Pro zuhanykabin család négyféle színben lehet a fürdőszobája éke: a krómon kívül még fehér, fekete és arany színben is a fürdőszobájára szabhatja. Nem csak a színt, hanem a formát és méretet is igénye szerint választhatja ki a szögletes vagy íves kivitelből.

Radaway Essenza Pro Black zuhanykabin

A design mellett a biztonság és a praktikum is nagy szerepet kapott az Essenza Pro zuhanykabinok esetében. 6 mm-es biztonsági üveg falai Easy Clean védőréteggel ellátottak, mely megakadályozza a vízkő-, és szappanfoltok lerakódását, így a tisztán tartása szinte gyerekjáték.

Ha épített zuhanykabinban gondolkodik, az Essenza Pro kollekcióban erre is talál megoldást. Az Essenza Pro zuhanyajtók szintén elérhetőek többféle színben és méretben, hogy a fürdőszobáját álmai szerint alakíthassa ki.

Ha igazán különleges, luxust képviselő zuhanyzóra vágyik, a Radaway Essenza Pro termékcsalád tökéletes választás, hisz stílusa, ízlése és nem utolsó sorban a rendelkezésre álló hely alapján választhatja ki a leginkább tetszetős megoldást. A minőség garantált, erre a gyártói 2+1 év garancia a bizonyíték.

Radaway Essenza Pro Gold szögletes zuhanykabin

Read previous post:
Vinyl / LVT burkolat falburkolatként

A modern padló rendszerek lehetővé teszik a betonnak vagy fának látszó burkolatok egyszerű burkolását a falra is. Az ilyen falburkolatok...

Close