Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert

Visszafogott elegancia, biztonságos állandóság: Keros Redstone padlólapok

Egyszerű, visszafogott színek és megjelenés, mely mégsem eredményez sivár, rideg felületeket, hanem letisztult eleganciát, pozitívan ható biztonságos állandóságot képvisel. Ez a Keros Redstone padlólap kollekció, mely az ipari stílushoz éppúgy illeszkedik, mint a klasszikus irányzatokhoz.

A Keros Redstone padlólap kollekció visszafogottsága tökéletes szereplője az indusztriális stílust követő otthonnak, kül-, és beltérben egyaránt. Már-már jelentéktelennek tűnő kisugárzása segíti a lakberendezőt a kiemelendő, különleges berendezési tárgyak hangsúlyozásában, hisz letisztult hátteret biztosítanak a hansúlyozandó dísztárgyaknak, bútordaraboknak, amik ezt megkövetelik.

Az indusztriális, vagy ipari sítlus alapelemei a rusztikus anyagok. A Keros Redstone padlólapok strukturált, rusztikus, kőhatású felületi designja tökéletesen illeszkedik e stílushoz. Letisztult színvilágának köszönhetően azonban szinte bármely irányzat tökéletes alapköve lehet otthonunk berendezésének.

Bátran használhatjuk teraszburkolatként is, hisz fagyálló, és strukturált felülete méginkább alkalmassá teszi. Gyönyörű, letisztult felületet kapunk a teraszon, melyen modern, bőrhatású kerti bútoraink éppúgy érvényesülnek, mint a rattan, vagy valódi fa kerti bútorok.

Nappaliban, konyhában szintén esztétikus, elegáns, biztonságos felületet eredményeznek e padlólapok, tartósságuk és eleganciájuk nem kopik meg az idővel a magas kopásállóságnak köszönhetően.

Redstone padlólapok általános jellemzői: keros-redstone
– kül-, és beltérbe egyaránt alkalmas
– padlófűtés esetén is alkalmazható
– teraszra, erkélyre, garázsba, kerti pihenő burkolataként egyaránt alkalmas
– konyhába, nappaliba is csodálatos burkolatot képez
– magas kopásállóság (PEI 4.)
– anyaga mázas gres porcelán
– strukturált, csúszásmentes felület jellemzi, általános felhasználásra

A Redstone padlólapok tehát otthonunk bármely pontján burkolhatóak, csak a fantáziánk szabhat határt. Akár falburkolatként is alkalmazhatjuk, azonban vegyük figyelembe a fal, és a használt csemperagasztó teherbírását, kérjük ki szakember véleményét!

A Redstone padlólapok a mai modern elvárásoknak, igényekenek megfelelnek, design-juk szinte bármely lakberendezési stílusba beilleszthető, jó ár-érték arány jellemzi, így szinte bárkinek ajánlható.

Kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 5 év garanciával vásárolhatjuk meg a Redstone padlólapokat.

keros-redstone2

 

 

Read previous post:
A fa természetessége otthonunk bármely helyiségében: Keros Habitat padlólap kollekció

A famintás padlólapok töretlen népszerűsége a mai technológia általi tökéletes kivitelezésben is gyökerezik. Hisz korunk modern famintás hidegburkolatai a megszólalásig...

Close