Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

A méltán népszerű Kludi Maris csaptelepekről

A Kludi Maris csaptelep termékcsaládot a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő szerepet kap a kényelem, az egyszerűség és a praktikum, mindez modern, és időtálló design-al.

A Kludi Maris csaptelepek egyenes vonalvezetéssell, krómozott felülettel, a kezünk formájához tökéletesen illeszkedő egykaros kivitelben készülnek. Pénztárcabarát tulajdonságai közé sorolható, hogy víztakarékos perlátorral szereltek, így az energiatakarékossági elvárásoknak is megfelelnek.

Kludi Maris csaptelepek formanyelvét az időtálló design határozza meg. A Maris csaptelep család változatos kialakítású termékcsalád, amely teljes körű felújító csomagot kínál. Stílusa nem behatárolt, éppúgy illeszkedik a klasszikus stílusjegyeket képviselő fürdőszobákba, mint akár az ipari stílushoz.

kludi-maris-kadtolto-zuhanyKludi Maris csaptelep család:

  • Fényes króm felület
  • egykaros, teli fogantyú
  • álló-, és fali szerelhetőség
  • állítható hőfokkorlátozóval ellátott kerámia vezérlőegység
  • 5 év gyártói garancia

A Kludi Maris csaptelepek között megtalálható a fali-, és az álló mosogatócsaptelep is. Mosdócsaptelepe rendelhető lefolyógarnitúrával is, vagy csak lánctartószemes változatban.

A Kludi Maris kádtöltő csapteleptől külön rendelhetünk zuhany csaptelepet, így a zuhanyzó és a fürdőkád közötti összhangot is megőrizzük, nem kell kompromisszumot kötnönk.

kludi-maris-mosogatoMagas kényelmi kialakítás, funkcionális működés, modern, időtálló design jellemzi a Kludi Maris csaptelepet, melyeket különösen jó ár-érték arány is jellemez. Minezen jellemzőinek együttesen köszönheti általános és töretlen népszerűségét. Eronomiailag tökéletesen ívelt fogantyúi és egyenes vonalvezetése az, ami stílusilag univerzálissá teszi.

Megbízható Kludi minőség, modern, időtálló design, ami egyenes vonalvezetéssel párosul. A Kludi gyár megalkotta a Maris csaptelep családdal mindazt, mely egy gyártótól elvárható. Jó ár-érték arányával és minőségével a piacon szinte verhetetlen.

Read previous post:
Visszafogott elegancia, biztonságos állandóság: Keros Redstone padlólapok

Egyszerű, visszafogott színek és megjelenés, mely mégsem eredményez sivár, rideg felületeket, hanem letisztult eleganciát, pozitívan ható biztonságos állandóságot képvisel. Ez...

Close