Beltér Egyéb Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Szerszám Szigetelés

Gorilla ragasztók – hihetetlen erő szinte bármely területen

Gorilla ragasztók rendkívül erősen ragasztanak műanyagot, fémet, fát, üveget, kerámiát, acélt, és sok más felületet, még akár egyenetlen, nehezen ragasztható felület esetén is. Többféle termék, melyek közül igényeink alapján választhatunk, s egy családi vállalkozás, mely mindezt megalkotta, fenntartja, családcentrikus magatartással.

A Gorilla ragasztók kivitelezés és szinte bármilyen ház körüli javítás esetén már-már nélkülözhetetlenek. A termékpalettán az általános ragasztón át, a speciális igényeket is kielégítő Gorilla ragasztók egyaránt megtalálhatók.

A Gorilla Glue székhelye Ohio államban található, már több, mint egy évtizede. A mai napig családi-, és családcentrikus vállalkozásként működik, kiváló minőségű, sokoldalú ragasztókat kínálnak, mely a nagy körültekintésnek, magas minőségi előírásoknak köszönhető.

Gorilla-Glue-altalanos-ragaszto-60ml-1044201Első fejlesztésük a Gorilla Glue általános ragasztó volt, melyet a bútoripar számára készítettek. A Gorilla Glue ipari minőségű általános ragasztó, mellyel könnyedén ragaszthatunk fát, bármilyen kőzetet, fémet, kerámiát, szivacsot, üveget, és szinte bármi mást, mi ragasztásra szorul. Víz-, és hőálló, csiszolható, festhető. A lehető legstabilabb kötés érdekében ún. hab effektus zajlik le, térfogatának 3-4 szeresére is megnőhet, hogy minél inkább behatoljon az anyagban lévő résekbe is.

A másik legismertebb és legkedveltebb Gorilla ragasztó pedig a Gorilla Tape ragasztószalag. Hatalmas előnye, hogy egyenetlen, durva felületekre is könnyedén, stabilan ragad, mint pl. Fa, beton, gipsz, tégla, és még sorolhatnánk. Gondoljon csak bele, kültéri munkák esetén az elszabadult hosszabbító kábelben bugdácsolni kellemetlen, és veszélyes is. A Gorilla Tape ragasztószalaggal könnyedén, és stabilan rögzíthetjük bármilyen felületre, legyen az beton, vagy akár a fal.
A Gorilla Tape ragasztószalag ereje a megnövelt vastagságában, a ragasztóréteg duplázott vastagságában és erejében rejlik, s e mellett a téphető ragasztók előnyeit is megőrizte.

Gorilla-Epoxy-5min-ragaszto-25ml-6044100Megbízható, erős műgyantát keres? A Gorilla Epoxy műgyanta a legjobb választás, mely rendkívül könnyen kezelhető, kétkomponensű műgyanta. Víztisztára szárad, gyorsan köt (5 perc alatt!), és ellenáll a háztartási oldószereknek. Könnyű szerrel köt alumíniumot, fát, acélt, kerámiát… és még sorolhatnánk.

Az e bejegyzéseben kiemelt termékek mellett a Gorilla Glue termékpalettán megtalálható többféle pillanatragasztó, faragasztó is, valamint a Clear Repair vízálló, színtelen javítószalag, mely kézzel téphető, UV és időjárásálló, vízálló és nagy teherbírású, víztiszta termék.

Összefoglalva tehát, a Gorilla Glue kiváló minőségű ragasztói javítási és kivitelezési munkálatok során hasznos társunkká válnak, hisz kényelmessé teszik a munkát, és időtálló kivitelezést eredményeznek, ipari erővel.

Read previous post:
Mire figyeljünk a csaptelep kiválasztásakor?

A csaptelep vásárlást általában egyszerűnek gondoljuk, ha hagyományosnak mondható csaptelepet szeretnénk. Ám ez mégsem így van, sok mindent figyelembe kell...

Close