Beltér Egyéb Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Kludi Balance csaptelepek – egyensúlyban a jövővel

A funkcionalitás és a légies természetesség összhangja figyelhető meg a Kludi Balance termékcsalád tagjain. Lágyan csábító vonalvezetés, mely biztonságos technikai megoldásokat hordoz, kényelmes működtetést eredményez, mindezt már-már futurisztikus külsővel.

A megkapó design legfigyelemreméltóbb darabja a nyitókar, mely szinte lebeg a csaptelep felett, mégis kényelmes és könnyed használatot biztosít.

A Kludi Balance termékcsaládban a funkcionalitás és természetesség oly lenyűgöző, csodálatos egyensúlya figyelhető meg, hogy az szinte már ámulatba ejtő. E tökéletes egyensúlyhoz a legmegfelelőbb nevet kapta a Balance csaptelep család.

Íves formavilágával, letisztult designjával szinte bármely modern fürdőszoba különleges, már-már extravagáns, futurisztikus kisugárzású darabja lehet.

Kludi Balance mosdó csaptelep (szenzoros)

Kludi Balance mosdó csaptelep (szenzoros)

Műszaki felszereltségét tekintve is széleskörű igényeket kielégít. A Balance csaptelepek között ugyanis megtalálhatóak a hagyományos elven, egykaros működtetéssel üzemelő mosdó csaptelepek, valamint a szenzoros, infravezérlővel szereltek is.  Miért is ne lehetne otthonunk fürdőszobája minden szempontból ugyan olyan kényelmes, mint egy szállodai fürdőszoba? Ár-érték arányban a Kludi Balance szenzoros mosdó csaptelep kiváló, és például ha szenzoros csaptelepet választunk, a takarítási időt, és takarítószereket is nagymértékben megspórolhatjuk, hisz nem kell a csaptelephez hozzáérni sem a működtetés érdekében, ami nem csak kényelem, hanem higiéniai szempontból sem elhanyagolható, főként influenza szezonban.

A Kludi Balance szenzoros mosdócsaptelepnél nem elhanyagolható, hogy vandálbiztos kivitellel van dolgunk, így közületek számára is kitűnő választás.

kludi-balance-kadtolto-csaptelep

Kludi Balance kádtöltő és zuhanycsaptelep

A Kludi Balance kádtöltő és zuhanycsaptelepe szintén kétféle kivitelben is elérhető, kádperemre szerelhető, valamint fali szerelésű kivitelben is. Ezen kívül a zuhanyzóba választhatunk Balance zuhanycsaptelepet, vagy akár Balance termosztátos zuhanycsaptelepet is.

A Kludi a tervezés és gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A Kludi Balance csaptelep család elemei beállítható hőfokszabályozóval, víztakarékos ECO perlátorral szereltek, és a szenzoros technológiának köszönhetően egyáltalán nem fogyasztunk több vizet, mint amennyit szükséges. Sőt! A vegyszerhasználatot is visszaszorítja az érintésmentes használat, így ritkábban kell tisztítani a felületet.

Légiesen könnyed design, futurisztikus kisugárzás és a praktikum tökéletes egyensúlya figyelhető meg a Kludi Balance csaptelep családban. Hab a tortán, a Balance White kivitel, melyben a fehér szerelvények a fehér kerámiával olyan harmóniát teremtenek, mely igazán kifinomult ízlésvilágot tükröz.

kludi-balance-zuhany-csaptelep

Kludi Balance zuhanycsaptelep

kludi-balance-kadtolto-csaptelep-fali

Kludi Balance kádtöltő és zuhanycsaptelep

Read previous post:
Praktikum és visszafogott elegancia – Kludi Tercio csaptelepek

Letisztult és különleges vonalak, modern stílus, kecsesen elegáns vonalvezetés, ami a Kludi Tercio csaptelep kollekciót leginkább jellemzi. Tolakodás nélkül kínál...

Close