Beltér Burkolat Csempe Egyéb Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Látványterv a felújítás előtt – milyen is legyen a fürdőszoba?

Lakásfelújításon, fürdőszoba átalakításon gondolkodik? Sokan vagyunk ezzel így… A többség alaposan átgondolja, milyen is lesz a hőn áhított fürdőszoba.

Ám sokszor mégis csalódás a vége. A felújítás utáni csalódottság elkerülésében nagy segítség a látványtervező programok használata. Hál’ istennek belátták ezt a fürdőszobaszalonok, bemutatótermek is.

 

terasz_latvanyterv1A látványtervező programok lehetőséget biztosítanak arra, hogy megálmodott fürdőszobánkat, nappalinkat, teraszunkat még a leburkolás előtt készen láthassuk. A tervezés során egy könnyed mozdulattal mindenen változtathatunk, kicserélhetjük a burkolatokat, változtathatunk a mintán, a lerakási módozaton, dekorokat helyezhetünk el. Ezzel elkerülhetjük, hogy később azon bosszankodjunk, hogy egy -egy minta kiválasztása alapján rossz döntést hoztunk.

Bemutatótermek, szalonok Budapesten és vidéken is alkalmazzák, bátran vegyük igénybe!

furdoszoba_latvanyterv1A látványtervező programban megtalálhatóak a lakás kellékei és berendezései is. Elhelyezhetjük a fürdőszobánkba a kádat, a zuhanykabint, a nyílászárókat és még megannyi apró berendezési tárgyat. Hasonlóképen a lakás többi helyiségével, ahol bútorokat, szőnyegeket, vagy éppen a fal színét is meghatározhatjuk.

Az elkészült tervet 3 dimenzióban bejárhatjuk, a tervet pedig kinyomtathatjuk mely tartalmazza falanként, padlónként a pontos lerakási tervet, amellyel a burkoló szakember már könnyen elboldogulhat. A lerakási terv a pontos mennyiségeket is kiszámítja, így azzal sem kell már bajlódnunk.

Nagy segítséget nyújt ez a vásárlónak és a kereskedőnek is!

Látogasson el az OtthonDepo Webáruház bemutatótermeibe, ahol a szakértő kollégák szívesen segítenek, és “megtervezik” az Ön álmait, valamint a szükséges hidegburkolatok, melegburkolatok, fürdőszobai termékek, kádak, szaniterek, csaptelepek, és sok-sok egyéb kiegészítő kiválasztásában, otthonába juttatásában is segítenek.

Read previous post:
Falsík mögé rejtett öblítőtartályok

A mai modern, igényes fürdőszobák elengedhetetlen eleme a falba építhető WC öblítőtartály és nyomólap. Amellett, hogy a toalett kulturált megjelenésű...

Close