Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Falsík mögé rejtett öblítőtartályok

A mai modern, igényes fürdőszobák elengedhetetlen eleme a falba építhető WC öblítőtartály és nyomólap. Amellett, hogy a toalett kulturált megjelenésű lesz ezzel a megoldással, fürdőszobánk összképe is szellősebbé válik. Kényelmi szempontból az sem mellékes, hogy a takarítás is egyszerűbbé válik, hiszen a falsíkból nem emelkednek ki a használathoz szükséges alkatrészek.

Az elmúlt évtizedekben ez a technológia bebizonyította a tartósságát. A piacon több évtizede jelenlévő nagy nevek mindig biztonságot jelentenek a garancia és a hosszú távú alkatrészellátás tekintetében. Meghibásodás is kisebb eséllyel fordul elő egy évtizedek óta elérhető márka esetében, hiszen a tervezésre és a gyártás utáni tesztelésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Egy esetlegesen felmerülő probléma esetén nem kell attól tartani, hogy törmelékkel járó falbontásra kerül sor otthonunkban. A szerelők a beépítettschell öblítőtartály minden alkatrészét el tudják érni egy kis szerelőnyíláson, így kényelmetlenségek nélkül megoldható a javítás.

Ha önhordó acél kerettel rendelkező tartályt választunk, akkor könnyűszerkezetes, vagy előtétfalas fürdőszoba esetén is lehetőségünk nyílik falra szerelhető WC-t alkalmazni, ugyanis ez a megoldás igen magas teherbíró képességgel rendelkezik. Manapság már alap tulajdonságnak számít a két öblítési mennyiség lehetősége, az öblítés-stop funkció, valamint a beállítható öblítővíz mennyiség, mindez halk működés mellett.

A rendszer látható eleme a nyomólap. Formában, színben és anyagban is nagyon változatosak készülnek, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Beépítés után ez az egyetlen kapcsolat a tartállyal. Minden extra funkció ezen a lapon kap helyet, mint például a tartályba dobható tabletta adagolónyílása, vagy a szagelszívó és levegőfrissítő rendszer kapcsolója.

 

Read previous post:
Vidámság és klasszikus elegancia – Zalakerámia Kapri termékcsalád

Hazánkban mai napig igen kedveltek a hagyományos, márványmintás padlóburkolatok, csempék,  így a Zalakerámia Kapri kollekció is. Nem is csoda, hisz...

Close