Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

A legkedveltebb fürdőszoba stílusok II.

Egy igazán stílusos fürdőszoba kialakítása az alapos tervezésen múlik. Modern, klasszikus, vidéki vagy vintage, tengerparti, mediterrán vagy praktikus, esetleg high-tech? Szinte bármilyen stílus kialakítható a fürdőszobában is, hatalmas termékkínálat áll a vásárlók rendelkezésére.

Mind különbözőek vagyunk, így teljesen természetes, hogy különböző stílusban rendezzük be otthonunkat, környezetünket. Ez így van jól.

Viszont mindannyiunknak szüksége van a “nyugalom szigetére”. Ha szeretne otthonában  kialakítani egy olyan helyiséget, amely a nyugalom szigete, válassza a fürdőszobát, rendezze be stílusának, igényeinek legmegfelelőbben!

Érdemes nagy hangsúlyt fektetni a fürdőszoba kialakítására, ugyanis a fürdőszoba nem csupán fürdőszoba… Itt indul és itt végződik minden napunk!

mediterranMediterrán fürdőszoba

A mediterrán fürdőszoba jellemzője a telt színek, melyek tele vannak élettel! A tüzes vörössel, a ragyogó sárgával, erős kékekkel és meleg terrakottával. Ezt kiegészíti a már-már rusztikus fürdőszoba-berendezés, melyek jellemzően tölgy vagy fenyő bútorok, sötét tónussal, valamint a rusztikus padlólap. Jellemző a gyékény kiegészítők használata.

 

MC513

Vintage fürdőszoba

Régimódi, klasszikus vagy egyszerűen csak kitűnő – a „vintage” szónak számtalan jelentése van. Egy vintage stílusú fürdőszobának pedig számtalan arca. De mindegyikükben közös, hogy azokat a dolgokat emelik ki, melyeknek története van. A vintage stílusú fürdőszoba ezért csak úgy hemzseg a múltat idéző tárgyaktól: például régi, kétgombos csaptelep, szabadon, lábakon álló fürdőkád, kis, színes csempék vagy ernyős fürdőszobai lámpák.

 

idotalloIdőtálló fürdőszoba

Az időtálló fürdőszoba olyanoknak való, akik a komfortot és a kényelmet szeretik. Nagyvonalú funkcionalitásával és minőségi berendezésével az ilyen fürdőszoba a használót helyezi a középpontba. Tágas fürdőszobabútorok gondoskodnak a rendről. Természetes, meleg faszínű csempe kölcsönöz kellemes fürdőszoba-érzést a helyiségnek. Időtálló funkcionalitás, stílusosság – az időtálló fürdőszoba nagyvonalú fürdőszoba-berendezésével, minőségi felszereltségével, tartós kiegészítőivel és csúcsminőségű fürdőszoba-funkcióival használójának személyes életstílusát tükrözi.

Bármely stílus is álljon hozzánk legközelebb, a megfelelő tervezéssel könnyedén kialakíthatjuk.

 

Read previous post:
A legkedveltebb fürdőszoba stílusok I.

Mind különbözőek vagyunk, így teljesen természetes, hogy különböző stílusban rendezzük be otthonunkat, környezetünket. Ez így van jól. Viszont mindannyiunknak szüksége...

Close