Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

A legkedveltebb fürdőszoba stílusok I.

Mind különbözőek vagyunk, így teljesen természetes, hogy különböző stílusban rendezzük be otthonunkat, környezetünket. Ez így van jól.

Viszont mindannyiunknak szüksége van a “nyugalom szigetére”. Ha szeretne otthonában  kialakítani egy olyan helyiséget, amely a nyugalom szigete, válassza a fürdőszobát, rendezze be stílusának, igényeinek legmegfelelőbben! 

Ki ne kívánna magának egy igazán stílusos fürdőszobát? Modern, klasszikus, vidéki vagy vintage, tengerparti, mediterrán vagy praktikus, esetleg high-tech? Szinte bármilyen stílus kialakítható a fürdőszobában is, hatalmas termékkínálat áll a vásárlók rendelkezésére.

Érdemes nagy hangsúlyt fektetni a fürdőszoba kialakítására, ugyanis a fürdőszoba nem csupán fürdőszoba… Itt indul és itt végződik minden napunk!

Milyen a kedvenc fürdőszobája? A modern, elegáns, rendezett áll közel Önhöz? Nosztalgikus, romantikus, vidéki stílus? Funkcionális, letisztult design? Vagy inkább természetesen egyszerű? Esetleg mediterrán, vagy inkább tengerparti stílus? A következőkben a szakértők által legnépszerűbbnek vélt stílusokat igyekszünk röviden bemutatni.

Modern stílusú fürdőszobamodern_olasz

Letisztult formák, sima környezet, egymással harmonizáló, tiszta színek, rendezett környezet, szekrénybe rejtett holmik. A modern fürdőszoba napjainkban nagyon divatos. Hiszen letisztult formáival és egyszerű eleganciájával, egyszerű színeivel rendkívül stílusos, mindemellett a nyugalomról gondoskodik.

 

countryVidéki avagy country stílusú fürdőszoba

Természetes, egyszerű, otthonos – ez a vidéki stílus. Jellemzője a rusztikusság, tartósság és a vidámság. A természetes anyagok kapják a főszerepet, a lágy, organikus formák mellett. Színeiben a fehér, valamint a lágy pasztell színek szerepelnek, a barnával harmonizálva. Egy helyiség, mely szinte körül öleli.

tengerparti

 

Tengerparti stílus a fürdőszobában

Ha szereti a tengerpartot, a frissítő, tiszta kék látványát, a tengerparti stílus a legmegfelelőbb választás. A megfelelő színekkel – a világoskék vagy a türkiz, fehérrel vagy krémszínnel kombinálva remek kiindulási alap, ehhez jöhet a világos fa és a tengert idéző kiegészítők használata.

Hamarosan folytatjuk!

 

Read previous post:
Zuhanykabin beépítése

Manapság nagyon sokan a kis fürdőszobákba helytakarékossági szempontokat figyelembe véve zuhanykabint építenek be. A választék hatalmas, az egyszerű zuhanyfülkétől a...

Close