Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Az egyszerűség művészete a fürdőszobában: Kludi Cockpit zuhanyrendszer

Intuitív használat, kifinomult design, könnyű kezelés és műszaki maximalitás jellemzi a Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszert. Elegancia, kifinomult izlésvilágot közvetít minden fürdőszobában.

Minimalista megjelenésével, eleganciájával, lágy vonalvezetésével varázsolhatja az Ön fürdőszobáját is a Kludci Cockpit zuhanyrendszer a stílsuos kikapcsolódás helyszínévé. Az áramvonalas formavilágnak köszönhetően légies könnyedséget sugároz, nyugalmat árasztva a helyiségben. Mind e mellett a praktikusság sem marad el! A szabályzógombok elegáns polcba integráltak, a gombok pedig enyhén döntöttek a a gyermekek számára is könnyű kezelhetőség, és a maximális funkcionalitás érdekében.

A Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszer használata egyszerű és kényelmes minden korosztály számára, életkortól, készségektől függetlenül. A hőfokszabályozó 40°C-ra beállított reteszgombbal ellátott.
Nagy méretű vezérlőgombjai tökéletesen illeszkednek a kézbe, biztonságos működtetést tesznek lehetővé. A megdöntött kezelőfelület a gyermekkek számára is kényelmes vezérlést biztosít. Jól látható, egyértelmű piktogramok illusztrálják a funkciókat, így bárki számára könnyedén, és kényelemesen beállítható a kívánt funkció.

A Kludi Cockpit zuhanyrendszer vezérlőgombjaival a vízhőmérsékletet szabályozhatjuk, valamint a kézizuhany és a fejzuhany vízáramlásást. Ha a kézizuhanyt szeretnénk használni, a szelepet egyszerűen balra fordítjuk, a fejzuhany használatához pedig jobbra fordítjuk.
Azaz a vezérlőgombokat csak egyszerűen el kell fordítani a kívánt állásba igény szerint, így valóban bárki számára könnyedén kezelhető ez a zuhanyrendszer, nem igényel műszaki érzéket, vagy a haszánlati útmutató tanulmányozását.

A Kludi Cockpit zuhanyrendszer fejzuhanya a Kludi Freshline (6440005-00) fejzuhany, a kézi zuhany peidig a Kludi Freshline CL 1S (6450005-00) kézizuhany, Kludi Supraflex silver 6107205-00) gégecsővel. Vásárlás esetén a zuhanyrendszer tartalmazza a rögzítőkészletet.

A Kludi nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ez a Cockpit Discovery zuhanyrendszer anyagfelhasználásában is megmutatkozik. Például a polc 100%-ban újrahasznosítható alumíniumból készült, mely KTL bevonatot kapott, ami magas minőséget, megnövelt korrózióvédelmet és tartósságot eredményez. Erre a bevonatra porszórt festés került, mely elegáns fényt ad a felületnek. A fogantyúk és a fali zuhanytartó cink öntvényből készül. A KLUDI kifejlesztette az első teljesen műanyagmentes csomagolási koncepciót is a Cockpit Discovery zuhanyrendszere kapcsán!

Elmondhatjuk, hogy a Kludi Cockpit zuhanyrendszer minden téren rendkívül magas színvonalat képvisel.

Read previous post:
Romantika és luxus az otthoni fürdőszobában: Balneo Valencia térben álló káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! A térben álló kádak látványa modern eleganciát sugároz, luxus élményt...

Close