Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Visszafogott elegancia, időtálló design: Kludi D-Vise csaptelepek

Kludi D-Vise csaptelepek visszafogott eleganciája modern és időtálló design-t képvisel. E  termékcsaládot a kényelem, a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő szerepet kap a kiemelkedő minőség és az ergonomikus formavilág.

A Kludi legújabb fejlesztése a D-Vise fürdőszobai csaptelep család. Visszafogott eleganciája, univerzális design-ja bármely otthon fürdőszobájában megállja a helyét, a megszokottan kiváló KLUDI minőségben, rendkívül jó ár-érték aránnyal!

A D-Vise csaptelepek kifinomult és ergonomikus formavilágához kiemelkedő minőség társul, rendkívül esztétikus megjelenéssel, és szinte bármilyen stílushoz illeszkedik. Egyenes vonalvezetés, krómozott felületek jellemzik. A kezünk formájához tökéletesen illeszkedő egykaros csaptelepek kényelmes használatot biztosítanak a mindennapok során. Tulajdonságaik közül kiemelendő, hogy víztakarékos és I. zajossági osztályba sorolt.

Kludi D-Vise csaptelepekről elmondható, hogy az időtálló design és a maximális praktikum megnyilvánulása fürdőszobai csaptelepekben, rendkívül jó ár-érték arányban.

Kludi D-Vise csaptelepekek egykaros működtetésűek, teli fogantyúval. Kerámia vezérlőegységgel szerelt, állítható hőfokkorlátozóval, ECO perlátorral. 

Külön rendelhetünk Kludi D-Vise zuhany csaptelepet, valamint Kludi D-Vise kádtöltő-, és zuhanycsaptelepet, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk, a kívánt funkciót szolgálja ki a megfelelő helyen a választott csaptelepünk.

Modern és időtálló formavilággal, különlegesen magas kényelmi és funkcionális kialakítással a Kludi D-Vise csaptelepek új megjelenésük mellett is mára az egyik legnépszerűbb csaptelepek közé sorolhatók. Finoman ívelt, mégis alapvetően egyenes vonalvezetése ergonómiailag tökéletes fogantyúkban teljesedik ki.

Megbízható minőség, időtálló design és kivitel egy visszafogottan elegáns, modern csaptelepekben teljesedik ki a D-Vise kollekcióban, a Kludi márkát méltón képviselve. Ár-érték arányban is egy Kludi D-Vise csaptelepet választani tökéletes döntés.

Read previous post:
Az egyszerűség művészete a fürdőszobában: Kludi Cockpit zuhanyrendszer

Intuitív használat, kifinomult design, könnyű kezelés és műszaki maximalitás jellemzi a Kludi Cockpit Discovery zuhanyrendszert. Elegancia, kifinomult izlésvilágot közvetít minden...

Close