Beltér Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Barátságos, és modern Kludi Logo Neo csaptelepek

Üdítő design, modern megjelenés, lekerekített sarkakkal, mégis enyhén szögletes kialakítással, karakteres ám mégis barátságos kisugárzással… ez mind-mind megtalálható a Kludi Logo Neo csaptelepekben. Végül, de nem utolsó sorban akár 40% vízmegtakarítást is elérhetünk e termékcsalád választásával.

A Kludi a desgin mellett arra is törekszik, hogy termékeik a lehető leginkább környezetbarát kivitelben készüljenek, így a termékcsalád egyes darabjai megkapták az öko-perlátort, mely akár 40% vízmegtakarítás is eredményezhet, ami – valljuk be – a pénztárcánknak is kedvez.

Kludi Logo Neo csaptelepeket az időtállóság, kényelem, hosszú élettartam és modern megjelenés jellemzi, melyben kiemelkedő szerepet kap az egyszerűség és a praktikum.

A Kludi Logo Neo csaptelep család lekerekített, barátságos vonalvezetésű termékei fényes krómozott felülettel készülnek, egykaros kivitelben. Tulajdonságaik közül kiemelendő, hogy víztakarékos perlátorral szereltek, aminek köszönhetően a modern desgin mellett az energiatakarékossági elvárásoknak is éppúgy megfelel.

kludi-logo-neo-kadtolto-csaptelep

Kludi Logo Neo kádtöltő csaptelep

A Kludi Logo Neo mosdócsaptelep az ECO perlátornak köszönhetően akár 40% vízmegtakarításra is képes.

Kludi Logo Neo csaptelepek általános jellemzői:

– egykaros kivitel
– teli fogantyú
– falra szerelhető, vagy álló kivitel
– kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóval
– gyorsrögzítő rendszer
– 5 év garancia
– fényes króm felület
– jó ár-éték arány

kludi-logo-zuhanyszett

Kludi Logo zuhanyszett

A Logo Neo csaptelep családban megtalálható a falra szerelhető mosogatócsaptelep, és az álló mosogatócsaptelep is, így a termékcsalád elemei műszakilag is kiszolgálják a különböző konyhai igényeket.

Zuhanycsaptelep, kádtöltő csaptelep visszafolyásgátlóval, z-csatlakozóval vásárolható meg, zuhanyszett nélkül. Logo Neo zuhanyszettet külön vásárolhatunk, zuhanyrúddal, gégecsővel, kézizuhannyal, gyors vízkőeltávolító rendszerrel.

Ár -érték arányban Kludi Logo Neo csaptelep tökéletes választás, megbízható minőség, barátságos, időtálló design és modern kivitel jellemzi, a Kludi márkát méltón képviselve.

kludi-logo-neo-mosogato-csaptelep

Kludi Logo Neo mosogató csaptelep

Read previous post:
Időtálló kivitel, modern desig Kludi Maris csapteleppel

Kludi Maris csaptelepek a modern, és időtálló design-t képviselik. A Maris termékcsaládot a kényelem, a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő...

Close